ΑΡΗΣ

Άρης: Δικός του ο Ντουάρτε για τρία χρόνια

Jonatan Soriano of FC Salzburg, left, and Ajax's Lerin Duarte, right, vies for the ball during their Europa League round of 32  first leg soccer match  between Ajax and FC Salzburg at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Feb. 20, 2014. (AP Photo / Patrick Post)
Jonatan Soriano of FC Salzburg, left, and Ajax's Lerin Duarte, right, vies for the ball during their Europa League round of 32 first leg soccer match between Ajax and FC Salzburg at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Feb. 20, 2014. (AP Photo / Patrick Post) AP

Ο Άρης πραγματοποίησε την δεύτερη καλοκαιρινή του μεταγραφή, αποκτώντας για τρία χρόνια τον 28χρονο διεθνή Ολλανδό μέσο, Λερίν Ντουάρτε, από τη Χέρακλες.

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο 29χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος, Λερίν Ντουάρτε, από τη Χέρακλες. Οι κίτρινοι έδωσαν τα χέρια με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ο Ντουάρτε είναι γεννημένος την 11η Σεπτεμβρίου 1990 στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, το Ρότερνταμ και έχει πολύ καλό βιογραφικό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Σπάρτα Ρότερνταμ, Χέρακλες, Άγιαξ και Χέρενφεν. Μάλιστα, με τον Αίαντα έχει αγωνιστεί και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Εχει παίξει σε όλες τις εθνικές κάτω των 21 και έχει κληθεί δυο φορές στην Εθνική Ανδρών της Ολλανδίας.

Την διετία 2009-11 αγωνίστηκε στη Σπάρτα Ρότερνταμ, μετρώντας 42 εμφανίσεις και έξι γκολ, μετέπειτα πήγε στην Χέρακλες, με την οποία έπαιξε ως το 2013, καταγράφοντας 66 εμφανίσεις και 12 τέρματα, για να ακολουθήσει ο Άγιαξ. Μάλιστα, πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει και έπαιξε 18 φορές με τον Αίαντα. Από το 2015 έχει δοθεί δανεικός σε Χέρενφεν και Μπρέντα, ενώ το 2016 επέστρεψε στη Χέρακλες.

Η φετινή του παρουσία με την Χέρακλες ήταν εξαιρετική, έπαιξε σε 29 αγώνες και βρήκε έξι φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ μέτρησε και δυο ασίστ. Μια πλούσια σεζόν για τον Ντουάρτε, ο οποίος έρχεται στη χώρα μας για τον Ευρωπαίο Άρη, που ποντάρει πολλά στην εμπειρία του και στην ποιότητά του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ