ΑΡΗΣ

Αποχώρησε ο Ηρακλής

Αποχώρησε ο Ηρακλής
Ηρακλής Σιόβας INTIME SPORTS

Απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Σούλη Παπαδόπουλου με τον τεχνικό του Άρη να είδε τον Ανδρέα Ηρακλή να αποχωρεί

Ο Ανδρέας Ηρακλής αποχώρησε προς το τέλος της σημερινής προπόνησης του Άρη με ενοχλήσεις, χωρίς όμως η κατάστασή του να φαίνεται να εμπνέει ανησυχίες.

Κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει το μεθαυριανό Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σε μία προπόνηση όπου ο Παπαδόπουλος δοκίμασε τα πλάνα του για το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του μη υπολογίζοντας στον Κώστα Κοτσαρίδη.

Ο 20χρονος μέσος του Άρη ταλαιπωρείται από χθες από θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλό του και ακολούθησε και σήμερα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και έχει τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Κοτσαρίδης θα το παλέψει για να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου (06/04, 19:30).

Επίσης το παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν προλαβαίνει ούτε ο Νίκος Ψυχογιός, ο οποίος μπορεί να έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Απών θα είναι και ο Μιχάλης Γιαννίτσης που θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπως και ο Άντι Ρένια μετά την εξάρθρωση ώμου που υπέστη και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι να μπει στο χειρουργείο.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ