ΑΡΗΣ

Αποχωρεί ο Καρατζιοβαλής

Αποχωρεί ο Καρατζιοβαλής
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής φαίνεται να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άρη και πιθανότατα και από την ενεργό δράση με τον Δημήτρη Ρίζο να είναι στα υπόψη.

Την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άρη και πιθανότατα ακόμη και από την ενεργό δράση φαίνεται να έχει πάρει ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής με τον Δημήτρη Ρίζο να είναι στα υπόψη.

Ο 39χρονος έμπειρος γκολκίπερ δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς ο Πάουλο Κάμπος ήταν εκείνος που προ ημερών του είχε αλλάξει την εκ νέου σκέψη του.

Η απόφαση του Καρατζιοβαλή μετά το τετ α τετ που είχε με τον πρώην Βραζιλιάνο τεχνικό του Άρη είχε να κάνει με την εμπιστοσύνη που έδειχνε προς το πρόσωπο του και τον έπεισαν να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Η αλλαγή όμως στην τεχνική ηγεσία του Άρη φαίνεται πως τον ωθεί να αναθεωρήσει την απόφασή του να συνεχίσει, ενώ δεν αποκλείεται τη φορά αυτή να αποσυρθεί και οριστικά από την ενεργό δράση. Απόφαση που είχε πάρει για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι του 2014, αλλά η επιθυμία του τότε προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον έπεισε να συνεχίσει.

Κι όσο για τον Δημήτρη Ρίζο ο 38χρονος έμπειρος τερματοφύλακας είχε μείνει προ ημερών ελεύθερος από τα Χανιά με πληροφορίες να αναφέρουνε πως τις τελευταίες μέρες εξετάζεται στην Αλκμήνης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης (28/01, 15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παιχνίδι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και τελευταίας του Α΄ γύρου του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, έριξε το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, ενώ η προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, περιελάμβανε και ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών. Οι Νίκος Γκόλιας και Κυριάκος Μαζουλουξής ακολούθησαν και σήμερα μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ