ΑΡΗΣ

Αποχή των ποδοσφαιριστών

Αποχή των ποδοσφαιριστών

Η μη υπογραφή των συμφωνητικών και διάφορα θέματα λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος Άρη οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην απόφαση να μην συμμετέχουν στην προπόνηση της Τετάρτης(26/11).

Σε αποχή προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη από την προπόνηση της Τετάρτης εξαιτίας της μη υπογραφής των συμφωνητικών και διαφόρων θεμάτων λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για αυτό και σήμερα (27/11) στις 12:00 θα υπάρξει συνάντηση με τον Γιώργο Γαλανό.Την απόφασή τους την κοινοποίησαν στον τεχνικό της ομάδας Πάουλο Κάμπος, θέλοντας με την κίνησή τους αυτή να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους μετά την ενημέρωση που είχανε από την διοίκηση μέσω του τεχνικού τιμ.Ενημέρωση που είχε να κάνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να λυθεί άμεσα το θέμα των ιδιωτικών συμφωνητικών που κατ΄ επέκταση σημαίνει έλλειψη ασφάλισης και όχι μόνο.

" Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κοροϊδία. Εδώ και δυο μήνες μας λένε από Δευτέρα σε Δευτέρα και δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι απόφαση όλων των παικτών και θέλουμε να τη σεβαστείς", ήταν σε γενικές γραμμές τα όσα είπανε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στον Κάμπος.

Ακολούθως δεν προπονήθηκαν και αναχώρησαν για τα σπίτια τους, ενώ είναι πολύ πιθανό να εκδώσουν και ανακοίνωση στην οποία θα εξηγούν τους λόγους της κίνησής τους.Κι όσο για τον Κάμπος;

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αρχικά τους ζήτησε να αναθεωρήσουν την απόφασή τους και να διαμαρτυρηθούν με όποιο τρόπο επιθυμούν μετά το παιχνίδι της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Στη συνέχεια του εξήγησαν το σκεπτικό τους και αποδέχτηκε την απόφασή τους με τον Κάμπος να τους επισήμανε: " Δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Σας καταλαβαίνω και είμαι στο πλευρό σας. Και εγώ όταν ήρθα νόμιζα ότι όλα τα θέματα είχαν λυθεί και θα δούλευα δίχως προβλήματα. Ελπίζω να υπάρξει σύντομα λύση".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γαλανός αναμένεται να έχει σήμερα στις 12:00 συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα γραφεία. Χθες ωστόσο υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης με τους αρχηγούς της ομάδας και απομένει να φανεί ποια λύση θα βρεθεί σήμερα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ