ΑΡΗΣ

Αποστολή με Τζεμπούρ και Μπουγκέρα ο Άρης

Αποστολή με Τζεμπούρ και Μπουγκέρα ο Άρης
Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα της Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Άρης θέλει μόνο νίκη στο ματς με τον Αιγινιακό. Τζεμπούρ και Μπουγκερά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Τον Αιγινιακό υποδέχεται την Κυριακή (6/11, 15.00) ο Αρης στο "Κλ. Βικελίδης", σε αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική της Football League. Μετά το 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και το πρόστιμο που ανακοινώθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη, οι "κίτρινοι" γνωρίζουν ότι δεν χωρά στραβοπάτημα.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης οι Αλγερινοί Τζεμπούρ και Μπουγκέρα, οι οποίοι βέβαια δεν είναι 100% έτοιμοι, ωστόσο ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νίκος Τσουμάνης, ο Μανώλης Τζανακάκης, που έχει υποστεί θλάση, αλλά και οι Μάντζαρης, Κασιάνος, Χαριτωνίδης, Ντόγος και Καρβούνης.

Υπενθυμίζεται ότι με τον Αιγινιακό ο Αρης έχει ξαναπαίξει εφέτος. Ήταν στο Κύπελλο, όταν η ομάδα του Αναστόπουλου επικράτησε 3-0. Οι 20 της αποστολής: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Τζιμπούρ, Μπουγκέρα, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης και Βουτσιάς.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ