ΑΡΗΣ

Απόλυση Καλαϊτζίδη

Απόλυση Καλαϊτζίδη
Καλαϊτζίδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γαλανός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου και του ανακοίνωσε την απόλυσή του. Αναζητεί ήδη τον διάδοχό του για την τεχνική ηγεσία.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη αποτελεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης όπως του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γαλανός. Η συνάντηση των δύο έγινε στο ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου όπου καταλύει η αποστολή του Άρη με το που επέστρεψε από το γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας μετά το 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Η γκέλα για δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής έφερε μία εξέλιξη που όπως διαρρέει από την πλευρά Γαλανού θα γινόταν ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

"Ναι είναι αλήθεια ότι ενημέρωσα τον κ. Καλαϊτζίδη για την απόλυσή του", δήλωσε ο Γιώργος Γαλανός στο Sport24.gr και πρόσθεσε: "Αύριο στις 8:30 πετάω για την Αθήνα όπου θα έχω 2-3 ραντεβού με υποψήφιους διαδόχους".

Πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι στην τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς η συμφωνία του 57χρονου τεχνικού είναι με τον Ερασιτέχνη Άρη που χθες εξέδωσε ανακοίνωση στήριξής του.

Ήδη πάντως κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Σάκη Τσιώλη και Νίκου Αναστόπουλου που φαντάζουνε ως τα δύο από τα τρία αυριανά ραντεβού του Γαλανού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ