ΑΡΗΣ

Απογείωση Άρη προς τη Super League

Απογείωση Άρη προς τη Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπροστά σε περισσότερους από 3.000 φιλάθλους του Άρη πραγματοποιήθηκε η "πρώτη" προπόνηση του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με στόχο την άνοδο και επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Με προσδοκίες και πίστη για την επίτευξη του βασικού στόχου της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε η "πρώτη" του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μπροστά σε περισσότερους από 3.000 φιλάθλους της ομάδας. Την άνοδο και επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Ο κόσμος του Άρη φρόντισε να στείλει το μήνυμά του. Ότι για μία ακόμη χρονιά πρόκειται να είναι πιστός και δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στο πλευρό του Νίκου Αναστόπουλου και των ποδοσφαιριστών του. Αυτό φάνηκε μέσα από την παρουσία περισσοτέρων από 3.000 που βρέθηκαν στις θύρες 7 και 9 του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναστόπουλος: "Όσο το δυνατόν γρηγορότερα"

Στις δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος στο περιθώριο της έναρξης της προετοιμασίας δεν έκρυψε πως θέλω του είναι ο φετινός στόχος της ομάδας είναι να "κλειδώσει" όσο το δυνατόν πιο γρήγορα - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον ίδιο στην άκρη του πάγκου την άνοδο. Μετά από αυτή από τη Γ΄ Εθνική στη Football League, από τη Football League στη Super League.

"Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Περιμένω από την διοίκηση να κάνει αυτά που πρέπει για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League", ήταν το πρώτο σχόλιο του "Αλενατόρε" που πρόσθεσε: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρίσκεται σήμερα εδώ και τον περιμένουμε και μέσα στην χρονιά να μας στηρίξει ακόμα και πιο θερμά".

Για το γεγονός ότι η αποστολή του Άρη είναι φέτος πιο δύσκολη συγκριτικά με πέρυσι επισήμανε: "Σίγουρα η Football League είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την Γ΄ Εθνική. Έχει περισσότερες δυσκολίες".

Για την καθυστέρηση που υπήρξε στις μεταγραφές: "Καθυστέρηση υπήρξε διότι θέματα που έπρεπε να τελειώσουν πέρυσι δεν τελείωσαν. Έπρεπε να γίνει μια συγκεκριμένη διαδικασία πέρυσι η οποία δεν έγινε, γι’ αυτό και καθυστερήσαμε. Γι’ αυτό δεν ευθύνεται ο κ. Καρυπίδης και κατ’ επέκταση ούτε εγώ".

Πόσους παίκτες θα αποκτήσει από εδώ και πέρα ο Άρης: "Δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε ονόματα και αριθμούς. Όποιος παίκτης είναι να έρθει θ’ ανακοινωθεί επίσημα από το γραφείο Τύπου. Τόσα χρόνια στα γήπεδα έμαθα πως αν κάποιος δεν υπογράψει δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Είχαμε πρόσφατα παραδείγματα".

Αν και φέτος ο στόχος είναι του Αγ. Νικολάου η ομάδα να έχει εξασφαλίσει την άνοδο: "Εμένα μου αρέσει το χιούμορ όπως ξέρετε. Στόχος είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να εξασφαλίσουμε την άνοδο".

Για το γεγονός ότι φέτος ο Άρης θα έχει και το Κύπελλο είπε: "Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που ο Άρης έχει επιτυχία. Δεν θ’ αδιαφορήσουμε για την συγκεκριμένη διοργάνωση, θα παίξουμε την μπάλα μας και θα δούμε τι θα γίνει".

Νέτο: "Γύρισα στο σπίτι μου"

Στην επιστροφή του στον Άρη ο Βραζιλιάνος Ντάρσι Νέτο εξέφρασε την σιγουριά του πως ο Άρης θα πάρει σίγουρα την άνοδο για την Super League. "Μετά από πολλά χρόνια γύρισα στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγαπάω τον κόσμο και την ομάδα του Άρη".

Αν είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη να επιστρέψει στην Super League τόνισε: "Ναι είμαι έτοιμος. Τρεις εβδομάδες περίμενα να πάνε όλα καλά με την μεταγραφή μου. Μίλησα με τον προπονητή, μου είπε ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα. Πιστεύω πως θ’ ανέβουμε σίγουρα".

Μπούρμπος: "Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Άρης"

Από τα νέα πρόσωπα του Άρη ο Χρήστος Μπούρμπος που λίγες ώρες νωρίτερα είχε υπογράψει το συμβόλαιό του: "Ήταν αναμενόμενο για εμένα που είχε τόσο κόσμο σήμερα στην πρώτη προπόνηση. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί θα είναι μία δύσκολη σεζόν φέτος. Θεωρώ πως με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε", και συνέχισε: "Εγώ δεν είδα τον Άρη σαν προοπτική Β΄ Εθνικής, να μην λέμε τα’ αυτονόητα. Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Άρης και που πρέπει να βρίσκεται".

Για τι ρόλο έπαιξε η παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στην ομάδα, ώστε να πει το ναι: "Με τον κόουτς έχουμε συνεργαστεί και παλαιότερα, γνωριζόμαστε. Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία του, αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Άρης σαν ομάδα, σαν Σύλλογος και σαν προοπτική".

Εντυπωσιασμένος ο Αντρέου

Κι όσο για τον Ισπανό Αντρέου έμεινε εντυπωσιασμένος από το βροντερό "παρών" που έδωσαν οι φίλαθλοι του Άρη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα πως στόχος του είναι να βοηθήσει στην επίτευξη της ανόδου στη Super League.

"Πρώτη φορά βλέπω στην καριέρα μου σε πρώτη προπόνηση τόσο πολύ κόσμο. Έμαθα πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Άρη είναι φανταστική, οι οπαδοί της ομάδας είναι εξαιρετικοί, αλλά δεν περίμενα είναι η αλήθεια τόσο κόσμο".

Για τους στόχους του δήλωσε: "Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις ν’ ανέβει στην Super League". Κι όσο για το τι του είπε ο Χαβίτο όταν τον ρώτησε για τον Άρη: "Μίλησα και με τον Χαβίτο και με τον Οριόλ Λοθάνο και με τον Ραούλ Μπράβο και μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη".

Παρελθόν ο Ντεσό

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Άρη με τον Λοράν Ντεσό μετά την ενημέρωση που είχε ο Γάλλος τη Δευτέρα (25/07) από τον Σίμο Ορφανίδη. Στον Άρη ωστόσο εκτίμησαν την προσπάθεια του να βοηθήσει την ομάδα, ωστόσο από ένα σημείο και μετά παρουσιάστηκε διαφωνία στο πρότζεκτ που είχανε οι δύο πλευρές.

Για αυτό και οι δύο πλευρές Άρης και Ντεσό ολοκλήρωσαν φιλικά την συνεργασία τους και όπως μεταφέρουν από την ΠΑΕ η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοικτή για τον Γάλλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ