ΑΡΗΣ

Αποφασίζει για το δεξί χαφ ο Ντομπρασίνοβιτς

Αποφασίζει για το δεξί χαφ ο Ντομπρασίνοβιτς
Ντομπρασίνοβιτς

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς κατέληξε στους 18 του αυριανού παιχνιδιού του Άρη κόντρα στην Καστοριά για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής αναζητώντας έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για την βασική του ενδεκάδα.

Στους 18 του αυριανού παιχνιδιού του Άρη κόντρα στην Καστοριά για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατέληξε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς αναζητώντας έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για την βασική του ενδεκάδα.

Ο Μαυροβούνιος με την κυπριακή υπηκοότητα τεχνικός του Άρη άφησε εκτός τους νεαποκτηθέντες Κωνσταντινίδης και Νάκα που δεν έχουνε ακόμη δικαίωμα συμμετοχής όπως και ο Γεωργιάδης. Εκτός έμεινε και ο στρατευμένος Καλογέρης ενώ συμπεριλήφθηκε ο Γκόλιας.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ της Καστοριάς με την τοπική ομάδα ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (01/02, 15:00).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ντομπρασίνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του που αναχώρησε το απόγευμα για την Καστοριά και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι 18 εκλεκτοί του είναι οι: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Σταυρόπουλος, Γκόλιας, Χιντασέλι, Λιόνης, Μαζουλουξής, Ντούνγκα και Βασιλόπουλος.

Όσον αφορά τον Γκόλια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Κι αυτό γιατί έχει μείνει αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης παρά το ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Τελευταία συμμετοχή του Καρδιτσιώτη μεσοαμυντικού ήταν στις 14 Δεκεμβρίου στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Παιχνίδι από το οποίο αποχώρησε τραυματίας καθώς είχε υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό του.

Κι όσο για το βασικό του σχήμα στο αυριανό παιχνίδι στην Καστοριά ο Ντομπρασίνοβιτς έχει καταλήξει στους 10 από τους 11. Μοναδικό ερωτηματικό για τον 38χρονο τεχνικό του Άρη είναι το ποιος θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης. Οι δύο επικρατέστεροι είναι οι Χιντασέλι και Σταυρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει για δεύτερη σερί φορά ο Φυσέκης, ενώ μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Σαμαρά και Φερνάντες ως κεντρικό δίδυμο με τον Λιόλιο δεξί μπακ και τον Λιόνη αριστερό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούνε οι Λεμονής και Σουνάς, ενώ στην επίθεση οι Ν΄ Λουντούλου αριστερά με το επιθετικό δίδυμο να αποτελούνε οι Πόι και Καπνίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ