ΑΡΗΣ

Αποδοκιμασίες σε Καλαϊτζίδη

Αποδοκιμασίες σε Καλαϊτζίδη

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βρέθηκε στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών από τους φιλάθλους του Άρη μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζούγρα στο παιχνίδι στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα.

Στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών από τους φιλάθλους του Άρη βρέθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζούγρα στο παιχνίδι στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα.

Αιτία; Η μη επίτευξη της κατάκτησης της 1ης θέσης του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που ισοδυναμούσε με την απευθείας άνοδο στην Football League. Μία θέση που πήρε ο Πανσερραϊκός.

Το γεγονός ότι ο Καλαϊτζίδης βρέθηκε στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών έχει να κάνει με το ότι ήταν ο προπονητής του Άρη του καλοκαιριού και αυτός που δημιούργησε το ρόστερ και επέστρεψε στην 21η αγωνιστική. Μάλιστα νωρίτερα είχε βρεθεί και στην θέση του τεχνικού διευθυντή επιλέγοντας τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς για να διαδεχθεί τον Παόυλο Κάμπος.

"Είμαστε πλήρως αδικαιολόγητοι για το αποτέλεσμα. Δεν θα μείνω στην σωρεία των φάσεων που δημιούργησε η ομάδα. Εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι με οποιοδήποτε τρόπο νικηφόρο για τον τρόπο. Είναι μία δύσκολη μέρα. Βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε τον στόχο μέσω της 2ης θέσης που εκτιμώ ότι θα είναι προνομιούχος.

Έχουμε την ψυχική δύναμη επιθυμία και θέληση για να τα αλλάξουμε όλα για το συμφέρον της ομάδας. Θέλει υπομονή και επιμονή. Μεγάλη πίκρα η σημερινή, αλλά εκτιμώ ότι θα το αλλάξουμε. Δικό μας δημιούργημα είναι και τα καλά και τα άσχημα. Εκτιμώ ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας, έστω και μέσω της προνομιούχου της 2ης θέσης. Φυσικά και δεν ήταν αυτός ο στόχος μας, αλλά εξελίχθηκε σε τέτοιο λόγω των συνθηκών", τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Ελευθερούπολη ο τεχνικός του Άρη.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Άρης καταφέρει, όπως υποστήριζε ο Καλαϊτζίδης από την περασμένη εβδομάδα με δηλώσεις του αλλά και μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού αλλά και στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, να ανέβει στην Football League μέσω της 2ης θέσης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ακόμη και αν κέρδιζε ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι στην Ελευθερούπολη τον Ορφέα και παρά το ότι θα έφθανε το νικηφόρο του σερί στο 10 στα 10 δεν θα μπορούσε και πάλι να φθάσει στην 1η θέση του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Κι αυτό γιατί ο Πανσερραϊκός κέρδισε την Δόξα Δράμας με 1-0.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ