ΑΡΗΣ

Από Δευτέρα Χαριλάου

Από Δευτέρα Χαριλάου
INTIME SPORTS

Οι προπονήσεις του Άρη θα συνεχιστούν από την Δευτέρα (28/4) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αφήνουν πίσω τους τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Από την Δευτέρα 928/4) οι προπονήσεις του Άρη θα συνεχιστούν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αφήνουν πίσω τους τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ένα ενδεχόμενο που είχε τεθεί πριν ακόμη από τις γιορτές του Πάσχα από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας με τον λόγο να είναι προφανής και να έχει να κάνει για λόγους οικονομίας και της μετακίνησης που θα αποτραπεί.

Κι ο λόγος προφανής και έχει να κάνει με την οικονομική καθυστέρηση που υπάρχει στο πρόσωπο των περισσότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Το θέμα μάλιστα μεταφέρθηκε χθες εκ νέου στους Φουρλίγκα και Κουζούνια κατά την χθεσινή τους παρουσία στην προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Τα δύο μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης αποδέχθηκαν την επιθυμία των ποδοσφαιριστών της ομάδας και από την Δευτέρα οι προπονήσεις θα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Παράλληλα δεν αποκλείεται να γίνουν εργασίες συντήρησης στα δύο γήπεδα, εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ