ΑΡΗΣ

Από Μελισσά σε Κώτσιο

Από Μελισσά σε Κώτσιο
Κώτσιος

Η συμφωνία του Άρη με τον Πασχάλη Μελισσά είναι η πρώτη από αυτές που αναμένεται να ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ για την Football League μεταξύ των οποίων δεν αποκλείεται να είναι και αυτή του Ηλία Κώτσιου.

Η αρχή της ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη εν όψει της συμμετοχής του στην Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έγινε μέσω της συμφωνίας με τον Πασχάλη Μελισσά και έπεται συνέχεια με τον Ηλία Κώτσιο να είναι στα υπόψη.

Σήμερα ο Μπάμπης Τεννές επέστρεψε στην Αθήνα για να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις και να επιστρέψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για μόνιμη εγκατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης του Άρη η υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζιου αν και έχεις τις δυσκολίες της παραμένει στα υπόψη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι η μόνη ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού αφού κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κώτσιο. Δύο περιπτώσεις για τις οποίες αποτελεί βαρόμετρο ο υποβιβασμός ή όχι της ομάδας της Βοιωτίας στην Football League όπως και με τους Θοδωρή Τριποτσέρη και Γιάννη Στάθη.

Ο 38χρονος Κώτσιος έχει προταθεί στον Άρη με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρχε επαφή με τον Άρη η απάντησή του ήταν: «Να σας πω την αλήθεια ανεπίσημα έχω κάνει μία κουβέντα. Γιατί και ο Άρης είναι σε μία διαδικασία να ανέβει, ο Λεβαδειακός να δικαιωθεί, οπότε επίσημη κουβέντα δεν μπορεί να γίνει. Μια ομάδα σαν τον Άρη δεν μπορεί να σου είναι αδιάφορη. Μιλάμε όμως για μία αβέβαιη κατάσταση στον Άρη».

Για το αν η συζήτηση με τον Άρη έγινε και για τις δύο κατηγορίες διευκρίνισε: «Επειδή είμαι σε μία ομάδα που έχει δικαστικές αποφάσεις να περιμένει Σίγουρα κάθε απόφαση που θα παρθεί θα υπάρχουν εξελίξεις. Άλλες οι αποφάσεις του Άρη για Β΄ Εθνική και άλλες για Γ΄ Εθνική. Μπορεί ο Άρης να μην ενδιαφέρεται για τον Κώτσιο, για παράδειγμα. Το ποδόσφαιρο είναι οι παντού το ίδιο, θα έπαιζα στη Γ΄ Εθνική με ένα μέγεθος σαν τον Άρη».

Κι όσο για την σχέση του με την ομάδα του Λεβαδειακού τόνισε: «Αν παραμείνει ο Λεβαδειακός στη Σούπερ Λιγκ θα είμαι παίκτης ακόμα της ομάδας, αν πέσει τότε μένω ελεύθερος. Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον του Άρη είναι ανεπίσημο. Αλλά ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και ιδανική περίπτωση για κάθε ποδοσφαιριστή».

Εν τω μεταξύ μετά τον Καλούδη Λεμονή και ο Νίκος Λιόλιος ζήτησε από τον Καλαϊτζίδη το δελτίο του, ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα ο 24χρονος αμυντικός είχε ενημερώσει τον προπονητή του ότι δεν θα έδινε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης, λόγω οικονομικών δυσκολιών στη συνέχεια του ζήτησε το δελτίο του όπως συνέβη και δια του εκπροσώπου του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ