ΑΡΗΣ

Από Ελευθερόπουλο σε Κωστένογλου ο Άρης

Από Ελευθερόπουλο σε Κωστένογλου ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη ελέω Αστέρα Τρίπολης και ο διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Νίκος Κωστένογλου θα είναι τελικά και όχι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ο διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου στη τεχνική ηγεσία του Άρη με στόχο την επίτευξη της ανόδου στη Super League. Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής είχαν συμφωνήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με τον "Ελέ".

Στις ώρες που ακολούθησαν όμως προέκυψε πρόβλημα στο να ολοκληρωθεί το φλερτ με τον Ελευθερόπουλο. Κι αυτό καθώς ο 41χρονος τεχνικός δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως δεν έχει καθόλου χρόνο όπως του διαμήνυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης καθώς θέλει άμεσα νέο προπονητή.

Η εναλλακτική ακούει στο όνομα Νίκος Κωστένογλου. Ήδη με τον 47χρονο τεχνικό έχει γίνει επαφή, είναι θετικός και την Κυριακή κιόλας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κωστένογλου εργάστηκε τελευταία φορά στον Απόλλωνα Σμύρνης τη σεζόν 2014-15 ενώ έχει δουλέψει σε Ανόρθωση, ΑΕΚ, Λάρισα, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη και ως βοηθός του Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική Ελλάδος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ