ΑΡΗΣ

Αντίστροφα για το διαζύγιο

Αντίστροφα για το διαζύγιο
INTIME SPORTS

Ακόμη πιο σίγουρο φαντάζει το διαζύγιο της ΠΑΕ Άρης με τους Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια μετά την σημερινή συνάντηση του προέδρου της Πάνου Στεφανίδη μαζί τους.

Μετά και την σημερινή συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Πάνο Στεφανίδη, με τους Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια παρουσία του κοινού του εκπροσώπου Κίμωνα Κοκορόγιαννη όπου διαφάνηκε εκ νέου το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακόμη πιο σίγουρο φαντάζει το διαζύγιο της ΠΑΕ Άρης με τους Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια μετά την σημερινή συνάντηση του προέδρου της Πάνου Στεφανίδη μαζί τους με τον κοινό τους εκπρόσωπο Κίμωνα Κοκορόγιαννη.

Σε αυτήν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ επανέλαβε την διάθεση για την παραμονή τους και στην προσπάθειά του να τους πείσει τους έδωσε και επιταγές που κάλυπταν το σύνολο των οφειλομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά οι επιταγές ήταν της ΠΑΕ για τα τέλη Σεπτεμβρίου αλλά οι Μανιάς και Κύργιας τις απέρριψαν και στη συνέχεια ο Στεφανίδης πρότεινε προσωπικές του επιταγές με ημερομηνία πληρωμής την 10η Αυγούστου.

Μάλιστα τους ξεκαθάρισε ότι μπορούνε να τις πάρουνε ως διασφάλιση και τους υποσχέθηκε ότι την επόμενη εβδομάδα θα μπορούσαν να τις επιστρέψουν και να πάρουν μετρητά τα χρήματά τους. Και πάλι όμως ήταν ανυποχώρητοι ξεκαθαρίζοντας ότι θέλουνε να φύγουνε χαρίζοντας όλο το ποσό των χρημάτων που έχουνε λαμβάνειν.

Για τον Μανιά η οφειλή είναι τα 17.500 ευρώ άμεσα απαιτητά που έχουν μείνει ως υπόλοιπο από το συμβόλαιό του μαζί με ενοίκια και μισθούς και ένα πριμ συμμετοχών 30.000 ευρώ που είχε προστεθεί ως μπόνους από την διοίκηση Ηλιάδη. Κι όσο για τον Κύργια ένα ποσό που πλησιάζει τα 50.000 ευρώ καθώς πέρσι πληρώθηκε 10.000 ευρώ.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος των δύο ποδοσφαιριστών τόνισε ότι αν η ΠΑΕ Άρης δεν συμφωνήσει στην λύση των συμβολαίων τους θα καταθέσουν προσφυγές. Ακόμη ο Μανιάς τόνισε στον Στεφανίδη ότι θέλει να παίξει στην Super League ενώ ο Κύργιας δεν ξαναγυρίζει στην Θεσσαλονίκη ακόμα και αν του πληρώσουν όλα τα οφειλόμενα.

Σύμφωνα λοιπόν με την σημερινή συνάντηση είναι θέμα χρόνου και το επίσημο διαζύγιο που μπορεί να προκύψει ακόμα και σήμερα και ακολούθως ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα κληθεί να καλύψει το κενό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ