ΑΡΗΣ

Αντιπροσωπεία οπαδών του Άρη στα αποδυτήρια

Αντιπροσωπεία οπαδών του Άρη στα αποδυτήρια
Άρης οπαδοί INTIME SPORTS

Αντιπροσωπεία φιλάθλων του Άρη βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» έχοντας τετ α τετ με την ομάδα για περισσότερη από μισή ώρα.

Ένα τετ α τετ που ξεκίνησε περίπου στις 19:30 και ουσιαστικά ακολούθησε αυτό των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης σε σουίτα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μία συνάντηση που διήρκεσε για σχεδόν μία ώρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, να μην κρύβει την οργή του για την εικόνα της ομάδας.

Αυτήν της εμφάνισης στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ο Άρης χωρίς να πιάσει την απόδοση που περίμεναν εκτός του Σάκη Τσιώλη οι διοικούντες και οι φίλαθλοί του έμεινε στο 0-0.

Ένα σκορ με το οποίο έμεινε χωρίς νίκη μετά από το τρίτο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Super League αλλά και χωρίς να πετύχει το πρώτο της γκολ σε αυτό.

Με το άκουσμα του τελευταίου σφυρίγματος από τον διαιτητή Στυλιάρα σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης κλείστηκε για περίπου μια ώρα σε μια από τις σουίτες της ΠΑΕ και συζήτησαν την επόμενη μέρα δεδομένου ότι ακολουθεί νέα διακοπή.

Διακοπή της τάξης των δύο εβδομάδων για τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας για τα παιχνίδια της στον προκριματικό όμιλο στον δρόμο της πρόκρισης στο EURO 2012 με τις Κροατία και Γεωργία.

Στην διάρκεια της συνάντησης των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης δεν έλειψε η έκρηξη του προέδρου της ΠΑΕ Άρης αλλά και ακολούθως σύμφωνα με πληροφορίες έναν τετ α τετ που είχανε οι κ.κ. Παπαϊωάννου και Ορφανίδης με τον Τσιώλη.

Το σίγουρο είναι πως μετά το 0-0 με την Skoda Ξάνθη η βραδιά μόνο εύκολη δεν θα είναι για όλους στον Άρη όπου άπαντες με πρώτο από όλους την διοίκηση της ΠΑΕ και τον Τσιώλη να καλούνται να δώσουνε άμεσα λύσεις εν όψει του επόμενου ραντεβού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο σε δύο εβδομάδες.

Όσο για την παρουσία αντιπροσωπείας φιλάθλων του Άρη στα αποδυτήρια της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έγινε μετά την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και του Τσιώλη.

Στη σχεδόν μισάωρη παρουσία τους μεταξύ άλλων έκαναν ξεκάθαρο προς τους ποδοσφαιριστές ότι: " Θα είμαστε δίπλα σας και εντός και εκτός έδρας σ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος αρκεί να βλέπουμε το πάθος και την διάθεση που απαιτεί η φανέλα του Άρη".

Τους ζήτησαν να κοιτάξουν μόνο τη δουλειά τους στο γήπεδο και ως επαγγελματίες να μην δίνουν το παραμικρό δικαίωμα στην εξωγηπεδική τους ζωή λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: " Δεν θα ανεχθούμε την κοροϊδία προς τους ίδιους τους φιλάθλους".

Για να αποχωρήσουν ζητώντας να δουν την αλλαγή νοοτροπίας όσον αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά από το επόμενο κιόλας παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ