ΑΡΗΣ

Ανεπίσημο ντεμπούτο με γκολ για τον Τζεμπούρ

Ανεπίσημο ντεμπούτο με γκολ για τον Τζεμπούρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης κέρδισε σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα 6-0 την ομάδα Νέων του συλλόγου με το Νίκο Αναστόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής στους Τζεμπούρ, Μπουγκέρα και Χαριτωνίδη.

Η συμμετοχή των Τζεμπούρ, Μπουγκέρα και Χαριτωνίδη στο φιλικό του Άρη με την ομάδα Νέων ήταν το πιο σημαντικό από το τεστ προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στο αθλητικό κέντρο των "κιτρινόμαυρων".

Μάλιστα ο Αλγερινός άσος στο διάστημα που αγωνίστηκε πέτυχε και ένα γκολ ενώ σίγουρα ο χρόνος κυλάει υπέρ του για να επανέλθει σε φουλ κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τους Μπουγκέρα και Χαριτωνίδη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την ομάδα U-19 του ΑΡΗ αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα η πρώτη ομάδα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το τελικό 6-0 έχει τη λιγότερη σημασία για τους δύο προπονητές των ομάδων μας.

Τόσο ο Νίκος Αναστόπουλος όσο και ο Πασχάλης Μελισσάς (η ομάδα U-19 προετοιμάζεται για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, το οποίο θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και ποδοσφαιριστές και να αποκομίσουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του ΑΡΗ οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα και Λάζαρος Χαριτωνίδης.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με γκολ για τον Τζεμπούρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την ιστορία, δύο γκολ πέτυχε ο Αντώνης Καπνίδης (64’, 72’) και από ένα οι Μπράνα Ίλιτς (5’), Ράφικ Τζεμπούρ (21’), Μάρκος Ντούνης (55’), Λούκα Μιλούνοβιτς (82’).

ΑΡΗΣ:Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Μπουγκέρα, Νέτο, Ίλιτς, Ντόγος, Τζεμπούρ, Τάτος, Μπαργκάν.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:Μπούρμπος, Ρόβας, Καράμπελας, Αντρέου Γκουεράο, Ντούνης, Καπνίδης, Μιλούνοβιτς, Μάντζαρης, Ιντζίδης, Βουτσιάς.

ΑΡΗΣ (U-19):Μάντζαρης, Καλλίδης, Κασιάνος, Μπινίκος, Γιάντσιος, Ανδρεάκος, Κλιγγόπουλος, Πατσιαβάς, Χατζηιγνατιάδης, Μπουλγκουρίδης, Καρβούνης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:Διούδης, Μαυροματιδης, Παπουτσής, Γκόλτσιος, Πολυχρόνου, Μπεκιράι, Λιάτσης, Ψωματάκης, Μαρκόπουλος, Εμμανουηλίδης, Δουσδαμπάνης, Ξινιάρης, Καλούδης.

Επιστροφή την Τρίτη (11/10) στις προπονήσεις

Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης θα είναι η αυριανή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, μεθαύριο, Δευτέρα, υπάρχει προγραμματισμένη για το απόγευμα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (11/10)".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ