ΑΡΗΣ

Ανατροπή με Φερνάντες

Ανατροπή με Φερνάντες

Ο Βάσκο Φερνάντες επέστρεψε δέκα μέρες νωρίτερα στις προπονήσεις του Άρη δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του φωνάζοντας παρών στην προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου.

Δέκα μέρες νωρίτερα ο Βάσκο Φερνάντες επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του φωνάζοντας παρών στην προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μπορεί να είδε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να τίθεται στην διάθεσή του από την χθεσινή προπόνηση ωστόσο πολύ δύσκολα να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το πιθανότερο είναι ο Φερνάντες να προφυλαχθεί ώστε να είναι 100% έτοιμος στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Αρναίας εκτός έδρας. Αυτό φάνηκε εξάλλου και στη χθεσινή προπόνηση του Άρη με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να προπονείταιμε τους αναπληρωματικούς.

Η επιστροφή του Σαμαρά επίσης από χθες που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του επιτρέπει στον Καλαϊτζίδη να αφήσει στον πάγκο τον Φερνάντες από την στιγμή που θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του. Σίγουρα εκτός ενδεκάδας και να τον χρησιμοποιήσει μόνο εάν το απαιτήσουν οι ανάγκες του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα το κεντρικό δίδυμο της βασικής ενδεκάδας του Άρη θα αποτελέσουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι Γκόλιας και Σαμαράς με τον Φυσέκη κάτω από τα δοκάρια. Κι όσο για τα δύο μπακ θα είναι οι Γεωργιάδης στα δεξιά και Λιόλιος στα αριστερά.

Στα χαφ ο σίγουρος είναι ο Καλογέρης με τον Ν' Λουντούλου ως αριστερό χαφ και έναν από τους Παπαδόπουλο, Σταυρόπουλο και Νάκα για την θέση του δεξιού χαφ. Κι όσο για την κορυφή της επίθεσης θα είναι το δίδυμο των Πόι και Καπνίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ