ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα"

Αναστόπουλος: "Θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα"
Αναστόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, επισήμανε ότι η κατοχή μπάλας θα πρέπει να συνοδεύεται από γκολ, ενώ καθησύχασε τους πάντες ότι οι "κίτρινοι" θα είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Αχαρναϊκό, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι, με τον Νίκο Αναστόπουλο να καθησυχάζει τους πάντες ότι οι "κίτρινοι" θα είναι έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

"Ήταν ένα μας προετοιμασίας. Όπως είναι γνωστό ξεκινήσαμε πριν 15 μέρες. Μένω ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Ακόμα είναι αρχή. Έχουμε δρόμο. Παρότι το πρωί κάναμε μία προπόνηση. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι. Σιγά-σιγά ενσωματώνονται και τα νέα παιδιά.

Η πρωτοβουλία των κινήσεων σε μία ομάδα σαν τον Άρη είναι το αυτονόητο. Πρέπει να συνοδεύεται όμως και με γκολ. Το να κρατάμε μόνο τη μπάλα δεν έχει σημασία. Μετά από δύο μήνες παίξαμε. Κάποια παιδιά μεταξύ τους δεν είχαν παίξει. Στόχος να είμαστε έτοιμοι τότε. Τα φιλικά γι αυτό γίνονται. Όπου και να παίζουμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν, είπε: "Σε αριθμούς δεν θα μπούμε. Οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν θα γίνουν, όπως και οι προηγούμενες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ