ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Μήπως θα πάρει πρωτάθλημα η Λαμία;"

Αναστόπουλος: "Μήπως θα πάρει πρωτάθλημα η Λαμία;"
Αναστόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης συνετρίβη 4-0 από τη Λαμία σε φιλικό αγώνα το Σάββατο (24/9) και ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Νίκος Αναστόπουλος, ήταν ενοχλημένος, αφήνοντας ειρωνικό σχόλιο για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ανώμαλη προσγείωση για τον Άρη, ο οποίος το Σάββατο (24/9) έχασε 4-0 εκτός έδρας από τη Λαμία. Μετά το ματς ο προπονητής των "κίτρινων", Νίκος Αναστόπουλος, είπε: " Ήταν ένα μάθημα που θα μας βοηθήσει. Νομίζουμε ότι με τη φανέλα και το ρόστερ παίρνεις αποτελέσματα.

Δεν επιτρέπεται όταν είσαι Άρης να δέχεσαι τέσσερα γκολ, ακόμα και όταν παίζεις με τη Ρεάλ. Νομίζαμε ότι θα έρθουμε στη Λαμία μόνο με τα ονόματα και θα περάσουμε. Ήρθε η σφαλιάρα. Ήταν θετικό για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Εγώ το ευχαριστήθηκα.

Ξέρουμε να διαχειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα είναι σίγουρο, δεν θα περάσει έτσι. Δηλαδή η Λαμία που κέρδισε σήμερα, θα πάρει το πρωτάθλημα; Πρωταθλητές φιλικών έχω δει. Αν πάρει το πρωτάθλημα θα της πούμε μπράβο".

Από την πλευρά του ο Σέρβος επιθετικός, Μπράνα Ίλιτς, δήλωσε: " Ήταν φιλικό, αλλά ήταν σαν να παίζουμε πρωτάθλημα. Θα ήταν πρόβα τζενεράλε, αν παίζαμε την επόμενη Κυριακή. Δεν πήγαμε καλά. Μία κακή μέρα για εμάς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να το διορθώσουμε, να το πάρουμε σαν καλό και να ξυπνήσουμε.

Ευτυχώς έχουμε 1-2 εβδομάδες, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να τα φτιάξουμε όλα. Εγώ παίζω και κάνω ότι μπορώ. Σίγουρα το τεχνικό τιμ ξέρει τι δεν πήγε καλά και θα βρουν τη λύση, να πάμε μπροστά και να παίξουμε καλύτερα".

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ