ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Κάποτε μάζευαν τους παίκτες του Άρη από τα μπαράκια"

Αναστόπουλος: "Κάποτε μάζευαν τους παίκτες του Άρη από τα μπαράκια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στον Άρη μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πλέον Άρης και νύχτα δεν πάνε μαζί, όταν κάποτε "μάζευαν σηκωτούς τους παίκτες από τα μπαρ".

Ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τη διακοπή. Δίνουμε φιλικά παιχνίδια, γιατί άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας. Πάμε και για Τρίτη αναβολή. Εμείς θα πάμε σαν να έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Αν δε γίνει θα κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε επίσημο παιχνίδι.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δυνατότητες να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας. Στην αρχή θέλαμε να κάνουμε προετοιμασία και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Άλλη προπόνηση γίνεται τώρα.

Μόνο με διαφορετική προπόνηση κάθε μέρα δεν κουράζεις ψυχολογικά και δίνεις κίνητρο στο παίκτη. Μπορεί η κατηγορία να μην είναι επαγγελματική, αλλά όλα τα άλλα είναι επαγγελματικά. Λειτουργούμε σαν ομάδα Σούπερ λίγκα.

Για τις μεταγραφές, καινούργιο γλυκό με παλιά συνταγή δε γίνεται. Τα πολλά λόγια έχουν κουράσει. Πάμε να το αλλάξουμε αυτό. Όταν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει. Αυτούς που έφεραν την ομάδα πρώτη στη βαθμολογία δεν μπορώ να τους αδικήσω.

Άρης και νύχτα δεν πάνε μαζί. Τα προηγούμενα χρόνια τους μάζευαν σηκωτούς από τα μπαρ! Τώρα υπάρχει ωράριο. Ο στόχος της ανόδου πρέπει να υλοποιηθεί με κάθε τρόπο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ