ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Η Σπάρτη δεν ήταν το ίδιο μαχητική με τη Λαμία"

FOOTBALL LEAGUE / ÓÐÁÑÔÇ - ÁÑÇÓ (ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÊÏÕÑÏÓ / Eurokinissi Sports)
Σπάρτη, Μπουντόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Αιχμές σε βάρος της Σπάρτης για τον τρόπο που αγωνίστηκε απέναντι στον Άρη, σε σχέση με το πώς έπαιξε προ ημερών με τη Λαμία, άφησε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το 0-0 στη Λακωνία.

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τη Σπάρτη στη Λακωνία. Ο προπονητής του Νίκος Αναστόπουλος δεν το βάζει κάτω και ανέφερε μετά το ματς ότι "είμαστε Άρης και δεν παραδίδουμε τα όπλα". Μάλιστα άφησε αιχμές σε βάρος της Σπάρτης, λέγοντας ότι με τη Λαμία δεν έπαιξε το ίδιο μαχητικά, όπως με τον Άρη.

Είπε αρχικά: «Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα από πλευράς βαθμολογίας. Μας αφήνει πίσω. Είχαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, ήμασταν φουλ επιθετικοί, αλλά δεν κάναμε φάσεις για να κάνουμε γκολ. Μόνο με κατοχή δεν παίρνουμε αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε. Τελείωσε ο πρώτος γύρος, είμαστε πίσω, αυτό είναι πραγματικότητα, ωστόσο έχουμε ακόμα έναν γύρο.

Είμαστε Άρης και δεν παραδίδουμε τα όπλα, συνεχίζουμε και θα δούμε.Η Σπάρτη είναι καλή ομάδα, μαχητική, που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έπαιξε με τη Λαμία. Εύχομαι και στα επόμενα παιχνίδια να έχει τη σημερινή εικόνα όπως και σήμερα. Παραλίγο θα χάναμε και το παιχνίδι από ένα σουτ, ευτυχώς το απέκρουσε ο Διούδης».

Για το αν αφήνει αιχμές για τη Σπάρτη με την προηγούμενη τοποθέτησή του:

«Είδα πως δεν είχε μαχητικότητα. Είναι ίδια η εικόνα της Σπάρτης, με το παιχνίδι με τη Λαμία; Δεν αφήνω αιχμή, λέω ότι είδα. Ο Αγροτικός Αστέρας με εμάς τα έδωσε όλα και πήγε στην Καλλονή και έχασε. Σαν αποτέλεσμα είναι κακό. Σαν εικόνα ήμασταν πολύ καλύτεροι από τη Σπάρτη, όπως καλύτεροι ήμασταν και στη Λαμία και στον Εύοσμο, όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα».

Για το αν νιώθει πίεση και για την οργή του κόσμου:

«Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για μπάλα, όχι τι λέει ο κόσμος. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Θα απαντήσω μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Τίποτα άλλο. Είμαι σαφέστατος».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ