ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Επιπλέον κίνητρο για τις ομάδες που παίζουν με τον Άρη"

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ
FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των "κίτρινων" παρά τη νίκη στο ματς με τον Κισσαμικό κι έστρεψε την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Football League, καθώς επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού στα Περιβόλια, για την 3η αγωνιστική της Football League, ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας ότι η νίκη θα μπορούσε να έρθει πιο άνετα.

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στην αρχή του ματς. Βάσει των ευκαιριών μας, το 1-0 είναι λίγο, απέναντι σε μία καλή και δυνατή ομάδα. Περάσαμε από μία δύσκολη έδρα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Από αύριο το πρωί δουλειά και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε και στο Κύπελλο, χωρίς φυσικά να ξεφεύγουμε από τον βασικό στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα.

Μετά το γκολ, δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό, αλλά δεν δώσαμε μία σωστή πάσα. Ήταν ένα ματς γενικά που πήγε πολύ στη δύναμη, στις προσωπικές μονομαχίες και τις στημένες μπάλες".

Για την ευεργετική δράση της διακοπής της αγωνιστικής δράσης: "Η διακοπή μας έκανε καλό. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια. Πάντα η διακοπή βοηθάει την ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά. Σε ότι αφορά τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, βάσει ιστορίας, ονόματος, φανέλας και γηπέδου είμαστε εμείς και ο ΟΦΗ. Αλλά αυτοί οι παράγοντες που προανέφερα δεν είναι οι καθοριστικοί".

Για τη μάχη της ανόδου στη Super League: "Όλες οι ομάδες έχουν επιπλέον κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν τον Άρη. Είδαμε τον Κισσαμικό ο οποίος πήγαινε πολύ δυνατά προσωπικές μονομαχίες. Αυτό είναι το Πρωτάθλημα της Football League. Χαρακτηρίζεται από τη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες και από τα στημένα. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Στο τέλος αυτό μένεις. Γιατί μπορεί να παίξεις καλά όπως κάναμε εμείς με τον Αιγινιακό, αλλά δεν κερδίσαμε. Κάτι που κάναμε σήμερα και δεν είχαμε κάνει στους προηγούμενους αγώνες ήταν ότι είχαμε πάθος, βάλαμε τα πόδια μας, απλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη πιο άνετα"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ