ΑΡΗΣ

Ανανέωσε και ο Τσουμάνης στον Άρη

Ανανέωσε και ο Τσουμάνης στον Άρη

Ο Νίκος Τσουμάνης ήταν ο επόμενος παίκτης του Άρη που ανανέωσε τη συνεργασία του και θα παραμείνει στους "κιτρινόμαυρους" για δυο χρόνια.

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Νίκος Τσουμάνης με τον 26χρονο αριστερό οπισθοφύλακα να βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Τσουμάνη.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μας.

Ο Νίκος Τσουμάνης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Εν τω μεταξύ στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο έμπειρος αμυντικός θα βρεθεί στην πρώτη που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ανανέωσε και ο Τσουμάνης στον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη και ο Αντρέου Μαγιοράλ που με τη σειρά του θα δώσει το "παρών" στη σημερινή πρώτη προπόνηση του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ισπανός χαφ έφτασε το πρωί της Δευτέρας και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτηση του από την ΠΑΕ. Εκτός των Τσουμάνη, Μπούρμπου και Αμπρέου καθ' οδόν για την πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι και ο Μάρκος Ντούνης. Αντίθετα ανοιχτή παραμένει η παραμονή του Ανδρέα Τάτου.

Κι όσο για τα μεταγραφικά στη τελική ευθεία είναι η απόκτηση του τερματοφύλακα με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές με βασικό εμπόδιο τη στιγμή αυτή να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και σήμερα. Εξέλιξη που θα επιτρέψει να αποκτηθεί αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ