ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Χινάρδ, Μπράβο και Τάτο ο Άρης

Ανακοίνωσε Χινάρδ, Μπράβο και Τάτο ο Άρης
Μπράβο

Οι τρεις πρώτες μεταγραφές του Άρη με τον Θόδωρο Καρυπίδη στα ηνία είναι γεγονός. Ραούλ Μπράβο, Τσάβι Χινάρδ, Ανδρέας Τάτος και Μπάμπης Παυλίδης "ντύθηκαν" στα "κίτρινα".

Δύο πρώην παίκτες της Βέροιας έφερε στον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπως άλλωστε αναμενόταν. Οι Ισπανοί Ραούλ Μπράβο και Τσάβι Χινάρδ αποτελούν και επισήμως παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, την οποία θα ενισχύσουν στη Γ' Εθνική. Επισημοποιήθηκε η συνεργασία και με τους Ανδρέα Τάτο και Μπάμπη Παυλίδη.

Η ανακοίνωση για Μπράβο: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Raul Sanfelix Bravo. Ο 34χρονος Ισπανός διεθνής αμυντικός (γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1981) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ.

Ανακοίνωσε Χινάρδ, Μπράβο και Τάτο ο Άρης

Ο Raul Bravo ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Μαδρίτης. Τη φανέλα της πρώτης ομάδας φόρεσε από το 2001 έως το 2007 (τη σεζόν 2003-2004 αγωνίστηκε στην αγγλική Λιντς με τη μορφή δανεισμού), όπου μετράει 105 συμμετοχές συνολικά και τέσσερα γκολ. Επόμενος σταθμός ήταν ο Ολυμπιακός (2007-2011), ενώ έχει ακόμη αγωνιστεί –μεταξύ άλλων- στη Νουμάνθια, στη Ράγιο Βαγεκάνο και στην Κόρδοβα. Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τη Βέροια. Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας, ενώ έχει συμμετοχές και στα μικρότερα ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα (U-21, U-17, U-16)".

"Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό"

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Raul Bravo, δήλωσε στο www.arisfc.gr: "Με τον σχεδιασμό που έχει γίνει είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Από σήμερα βρίσκομαι στη διάθεση του ΑΡΗ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που θα έπρεπε να είναι. Στη Superleague και σε πρωταγωνιστικό ρόλο".

Η ανακοίνωση για τον Χινάρδ: " Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ginard Torres Xavier. Ο 29χρονος Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1986) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις περίφημες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Βέροια. Ο Xavier Ginard είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-16 της Ισπανίας".

Ανακοίνωσε Χινάρδ, Μπράβο και Τάτο ο Άρης

"Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι"

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Xavier Ginard, δήλωσε στο www.arisfc.gr: "Έρχομαι στον ΑΡΗ με μεγάλη όρεξη για δουλειά και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα την πάμε εκεί που της αξίζει".

Η ανακοίνωση για τον Τάτο: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Ο 26χρονος διεθνής μέσος (γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1989) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ. Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Ακολούθησαν η Παναχαϊκή, το Χαϊδάρι, ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Ολυμπιακός. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, καθώς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2013-2014).

Στη συνέχεια επέστρεψε στον Ατρόμητο, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βέροιας. Ο Ανδρέας Τάτος έχει κληθεί στην εθνική ομάδα, ενώ δύο φορές αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της Superleague από την διοργανώτρια αρχή".

Ανακοίνωσε Χινάρδ, Μπράβο και Τάτο ο Άρης

"Έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και τον κόσμο της"

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ανδρέας Τάτος, δήλωσε στο www.arisfc.gr: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ και θέλω να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και τον κόσμο της. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του".

Η ανακοίνωση για τον Παυλίδη: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Παυλίδη. Ο 24χρονος ανασταλτικός μέσος (γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1991) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ. Ο Χαράλαμπος Παυλίδης, που αγωνίζονταν στη Βέροια, στο παρελθόν έχει φορέσει –μεταξύ άλλων- τη φανέλα της Νίκης Βόλου και του Εορδαϊκού.

Ανακοίνωσε Χινάρδ, Μπράβο και Τάτο ο Άρης

"Μας περιμένει σκληρή δουλειά"

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Χαράλαμπος Παυλίδης, δήλωσε στο www.arisfc.gr: "Γυρίζω πλέον σελίδα στην καριέρα μου. Έρχομαι στον ΑΡΗ με πολλά όνειρα. Όλοι γνωρίζουμε την Ιστορία αυτής της ομάδας και την δυναμική που έχει ο κόσμος της. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει σκληρή δουλειά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ