ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Χαντί ο Άρης

Ανακοίνωσε Χαντί ο Άρης
Χαντί, Άρης

Από τον ΟΦΗ στον Άρη ο Άγγελος Χαντί. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα απέσυρε την προσφυγή του κατά της ομάδας του Ηρακλείου.

Η πρώτη προσθήκη του ΟΦΗ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι ο Άγγελος Χαντί! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού (υπέγραψε για 6 μήνες, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο), ο οποίος αγωνιζόταν στους Κρητικούς από το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016.

Ο Χαντί, που έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Ιορδανίας, είχε κινηθεί νομικά κατά του ΟΦΗ και λίγο αφότου απέσυρε την προσφυγή, η ΠΑΕ Άρης επισημοποίησε τη συνεργασία μαζί του. Οι παράγοντες των ομάδων της Football League είχαν συμφωνήσει να μην παίρνουν παίκτες από τις ομάδες στις οποίες έχουν κάνει προσφυγή. Ή αν το κάνουν αυτό, να πληρώνουν οι ίδιες τα οφειλόμενα.

Η ανακοίνωση του Άρη: " Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Αμπντέλ Χαντί (όπως είναι το πλήρες όνομά του). Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, που γεννήθηκε στις 07/09/1989 στην Πάτρα, από πατέρα Ιορδανό και μητέρα Ελληνίδα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανηλειακό.Τη σεζόν 2008-’09 αγωνίστηκε στη σλοβακική Τρέντσιν.

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν ο Ολυμπιακός Χερσονήσου, ο Εργοτέλης (2010-2015) και ο Ηρακλής. Ακολούθησε το 2016 ο Ο.Φ.Η., όπου αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα. Ο Άγγελος Χαντί είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιορδανίας (3 συμμετοχές και 1 γκολ)".

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Άγγελος Χαντί, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικέων: "Είναι τιμή μου που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Άρη και θα φορέσω τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Το μόνο ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η επιτυχημένη συνταγή να συνεχιστεί και ο Άρης να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει να βρίσκεται. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τους δικαιώσω στο γήπεδο".

Ο Άρης είναι στην πρώτη θέση της Football League ύστερα από 13 παιχνίδια, έχοντας 33 βαθμούς. Δεύτερη είναι η Παναχαϊκή με ένα βαθμό λιγότερο, ενώ ο τρίτος ΟΦΗ έχει 27.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ