ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Μπαστακό και Κανακούδη ο Άρης

Ανακοίνωσε Μπαστακό και Κανακούδη ο Άρης
Άρης

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση των Μιχάλη Μπαστακού και Πέτρου Κανακούδη. Ο Ατρόμητος κράτησε 30% ποσοστό μεταπώλησης για τον πρώτο.

Μιχάλης Μπαστακός και Πέτρος Κανακούδης στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε τον 21 ετών επιθετικό ως ελεύθερο από τον Ατρόμητο, αλλά και τον 33χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το 2014-2015, όταν και είχε παίξει στην Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση του Άρη: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση των Μιχάλη Μπαστακού και Πέτρου Κανακούδη. Ο Μιχάλης Μπαστακός, που γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1996, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διάρκειας 1,5 χρόνου. Ο 21χρονος διεθνής επιθετικός αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο.

Ο Πέτρος Κανακούδης, που γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1984, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 33χρονος αμυντικός τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνίζονταν στην φιλανδική Ίντερ Τούρκου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων της Superleague".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκλεισε Μπαστακό ο Άρης, ελεύθερος από τον Ατρόμητο

Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα των μεταγραφών εντός και εκτός των συνόρων

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ