ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε και Χαριτωνίδη ο Άρης

Ανακοίνωσε και Χαριτωνίδη ο Άρης

Οι μεταγραφές συνεχίζονται στον Άρη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Χαριτωνίδη που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή των "κιτρινόμαυρων".

Τι και αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές η μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη καλά κρατεί και συνεχίζεται με την απόκτηση του ελεύθερου Άγγελου Χαριτωνίδη ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια έπαιζε στην Δόξα Δράμας.

Ο 26χρονος αμυντικός θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή των "κιτρινόμαυρων" στην προσπάθεια τους να ανέβουν στην Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για την απόκτηση του Χαριτωνίδη ανέφερε:

"Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης, που γεννήθηκε στις 18/12/1989 στην Ξάνθη, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

Το 2009 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανθρακικό.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ο.Φ.Η. Τη φανέλα της ομάδας της Κρήτης φόρεσε τρεις σεζόν (2010-2013), ενώ την τελευταία διετία (2014-2016) αγωνίζονταν στη Δόξα Δράμας".

"Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει"

Ο Χαριτωνίδης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Άρη, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία και θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει. Η θέση του ΑΡΗ είναι στη Super League και θέλω να συμβάλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου η ομάδα να πετύχει στο στόχο της και να επιστρέψει στη φυσική της θέση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ