ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε και Μενέντεθ ο Άρης

Real Madrid's Gareth Bale, second right, vies for the ball with Sporting Gijon's Alex Menendez, right, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sporting Gijon at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 17, 2016. Bale scored once in Real Madrid's 5-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Gareth Bale, second right, vies for the ball with Sporting Gijon's Alex Menendez, right, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sporting Gijon at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 17, 2016. Bale scored once in Real Madrid's 5-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Μετά τον Χουλιάν Κουέστα Ντίαθ, ο Άρης ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/7) την απόκτηση και του 26χρονου αριστερού μπακ-χαφ, Άλεξ Μενέντεθ. Ο τρίτος Ισπανός που αποκτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης. (VIDEO)

Η έκτη μεταγραφή του Άρη είναι ο 26χρονος Ισπανός αριστερός μπακ-χαφ, Άλεξ Μενέντεθ. Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του (Χιχόν), Σπόρτινγκ.

Το 2016 μετακόμισε στη Ζιρόνα, ενώ τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε τη φανέλα της Ρέους στη δεύτερη ισπανική κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές στη Segunda και 1 στο Copa del Rey. Πρόκειται για τον τρίτο Ισπανό που παίρνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τους Χαβιέρ Ματίγια και Χουλιάν Κουέστα.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Alejandro (Alex) Menendez Diez. O 26χρονος Ισπανός πλάγιος μεσοαμυντικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1991.

Ο Alex Menendez Diez από την πλευρά του έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Sporting B το 2010 (συνολικά 106 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ με την πρώτη ομάδα της Sporting Gijon (2011-2016) το «κοντέρ» του κατέγραψε συνολικά 57 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ακολούθησε το πέρασμά του από την Girona, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Segunda Division με τη φανέλα της Reus (31 συμμετοχές)".

Εκτός από τους τρεις Ισπανούς ο Άρης έχει αποκτήσει και τους Νικολά Ντιγκινί, Θωμά Ναζλίδη και τον Αργεντινό Ματέο Γκαρσία.

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΗ

Την Τετάρτη (11/7) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση και του Στέργιου Καψάλη: " Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Καψάλη. Ο νεαρός αμυντικός (γεννήθηκε στις 23/11/1994) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στη Βέροια, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού".

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ