Ανακοίνωσε ένσταση κατά της Λαμίας ο Άρης

σήμα Άρη

Ανακοίνωσε ένσταση κατά της Λαμίας ο Άρης

Ένσταση κατά της Λαμίας ενημέρωσε ότι καταθέτει η ΠΑΕ Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έννομο συμφέρον και ανέθεσε στους δικηγόρους της να κινηθούν νομικά, προκειμένου να αποδειχθεί εάν ήταν αντικανονική η συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα των Φθιωτών με τη Σπάρτη.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι καταθέτει ένσταση για το θέμα της Λαμίας. Οι "κίτρινοι" ανέθεσαν στους νομικούς τους, Γρόλλιο και Μαστροθύμιο, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, για να αποδειχθεί αν ήταν αντικανονική η συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα της Λαμίας με τη Σπάρτη.

Όπως τονίζουν οι Θεσσαλονικείς, η προκήρυξη υπερισχύει του ΚΑΠ, αφού έχει εγκριθεί και έχει υπογραφεί από την ΕΠΟ. Οι «κίτρινοι» μελέτησαν όλα τα στοιχεία και τους κανονισμούς και θα ζητήσουν τον μηδενισμό της ομάδας της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "H ΠΑΕ ΑΡΗΣ με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, ανέθεσε στο νομικό της επιτελείο να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση -μεταξύ άλλων- και των συμφερόντων της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΟΦΗ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Η ΣΠΑΡΤΗ

Καταθέτει ένσταση ο Άρης

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ"

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: "Συγχέουν τον επαγγελματικό με τον ερασιτεχνικό ΚΑΠ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: "Σκόπιμες διαστρεβλώσεις"

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Θέμα με τους ξένους η Λαμία στο ματς με τη Σπάρτη

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το αεροβιοδυναμικό πρόγραμμα που θα σε στεγνώσει

Μια προπόνηση με συνδυαστικές κινήσεις για γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24