ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε ένσταση κατά της Λαμίας ο Άρης

Ανακοίνωσε ένσταση κατά της Λαμίας ο Άρης
σήμα Άρη

Ένσταση κατά της Λαμίας ενημέρωσε ότι καταθέτει η ΠΑΕ Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έννομο συμφέρον και ανέθεσε στους δικηγόρους της να κινηθούννομικά, προκειμένου να αποδειχθεί εάν ήταν αντικανονική η συμμετοχή τουΦιορίν Ντουρμισάιστον αγώνα των Φθιωτών με τη Σπάρτη.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι καταθέτει ένσταση για το θέμα της Λαμίας. Οι "κίτρινοι" ανέθεσαν στους νομικούς τους, Γρόλλιο και Μαστροθύμιο, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, για να αποδειχθεί αν ήταν αντικανονική η συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα της Λαμίας με τη Σπάρτη.

Όπως τονίζουν οι Θεσσαλονικείς, η προκήρυξη υπερισχύει του ΚΑΠ, αφού έχει εγκριθεί και έχει υπογραφεί από την ΕΠΟ. Οι «κίτρινοι» μελέτησαν όλα τα στοιχεία και τους κανονισμούς και θα ζητήσουν τον μηδενισμό της ομάδας της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: " H ΠΑΕ ΑΡΗΣ με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, ανέθεσε στο νομικό της επιτελείο να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση -μεταξύ άλλων- και των συμφερόντων της".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ