ΑΡΗΣ

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Άρης 0-4

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Άρης 0-4
INTIME SPORTS

Ο Άρης ξεπέρασε και το σκόπελο της Αναγέννησης Γιαννιτσών νικώντας εκτός έδρας με 0-4 και παρέμεινε στο –4 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, μετά την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης επικράτησε με 0-4 στα Γιαννιτσά της Αναγέννησης και έκανε το δύο στα δύο μετά την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική του ηγεσία πετυχαίνοντας την έκτη εκτός έδρας νίκη του.

Με το τρίποντο αυτό ο Άρης παρέμεινε στο –4 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό μετά την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που κέρδισε με 1-0 στους Αμπελόκηπους τον τοπικό Ηρακλή.

Το παιχνίδι στα Γιαννιτσά εξελίχθηκε σε μονόλογο του Άρη και ειδικότερα μετά το 0-1 που ήρθε στο 39΄ με τον Σαμαρά όπως φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο όπου διαμορφώθηκε το τελικό 0-4.Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και είχε το πρώτο σουτ του στο 6΄ με τον Ν΄ Λουντούλου χωρίς να ανησυχήσει ο Σιμψερής που στο 7΄ μπλόκαρε το σουτ του Σανιά.

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Άρης 0-4
INTIME SPORTS

Στο 9΄ απομάκρυνε την μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Σουνά, ενώ στο 13΄ ο Φυσέκης παραχώρησε σε κόρνερ την μπάλα από το σουτ του Καρακάσογλου. Η κεφαλιά του Σαμαρά στο 19΄ από την εκτέλεση φάουλ του Λιόλιου δεν ανησύχησε τον Σιμψερή ενώ η μπάλα από το σουτ του Καλογέρη στο 29΄ εκτός της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Στο 34΄ ο Καπνίδης δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε από το σημείο του πέναλτι και στο 37΄ ο Ν΄ Λουντούλου έπιασε σε λάθος χρόνο το πλασέ του με την μπάλα να κατέληξε άουτ. Στο 39΄ όμως ο Σαμαράς άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας της Αναγέννησης Γιαννιτσών μετά από την σέντρα του Σουνά. Η τελευταία δε φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 44΄ από το σουτ του Σανιά για να μπλοκάρει ο Σιμψερής.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 50΄ ο Καπνίδης άγγιξε το 0-2 αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή μετά την σέντρα του Ν΄ Λουντούλου που το πέτυχε στο 55΄ με κεφαλιά του μετά την σέντρα του Γεωργιάδη. Στο 66΄ ακυρώθηκε το γκολ της Αναγέννησης Γιαννιτσών για επιθετικό φάουλ που έγινε πάνω στον Φυσέκη ενώ η μπάλα από το σουτ του Σουνά στο 67΄ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 75΄ ο Σιμψερής μπλόκαρε την μπάλα από το αδύναμο σουτ του Πόι ενώ στο 76΄ ήταν η σειρά του Νάκα να χριστεί σκόρερ και να κάνει το 0-3 με ψύχραιμο πλασέ μετά από την ασίστ του Σουνά. Κι όσο για το τελικό 0-4 ήρθε στο 87΄ με χτύπημα φάουλ του Σουνά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σαπουντζής): Σιμψερής, Μπάμπαλης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος (59΄ Μπινάς), Καρασαββίδης (77΄ Γκάρτσιος), Κιορτσής, Χατζηστεφάνου (59΄ Καραδήμος), Καρακάσογλου, Καπουσούζης.

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος (80΄ Λιόνης), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄ Λουντούλου, Καπνίδης (70΄ Κάνας), Σουνάς, Σανιά (63΄ Φερνάντες).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ