ΑΡΗΣ

Αλαλούμ με Άρη και Football League

Αλαλούμ με Άρη και Football League
Άρης INTIME SPORTS

Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ για τον Άρη και το αν μπορεί από το... παράθυρο να ανέβει στην Football League. Δύσκολα τα πράγματα, τι αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Άρης δεν κατάφερε να ανέβει στην Football League, αφού έμεινε πίσω από τον Πανσερραϊκό στον όμιλό του στην Γ' Εθνική και θέλει από το... παράθυρο και μέσω των κενών που θα προκύψουν, να μπορέσει να προβιβαστεί και να επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ δεν προέκυψε κάποια σχετική απόφαση και άπαντες στο "κίτρινο στρατόπεδο" κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν να δουν το τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το να γίνει πρωτάθλημα 28 ομάδων σε δυο ομίλους στην 2η Κατηγορία δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει, άρα δεν πρέπει να τίθεται ως σενάριο την δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που σαφώς και δεν είναι θετικό πρόκριμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από 'κει και πέρα, στην ΕΠΟ υπάρχουν δυο γνώμες και ερμηνείες. Άλλοι υποστηρίζουν πως τα κενά που θα προκύψουν στην Football League δεν πρόκειται να καλυφθούν και ως εκ τούτου ο Άρης θα μείνει Γ' Εθνική, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν και λένε το αντίθετο, ότι δηλαδή τα κενά θα καλυφθούν. Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου θα παίξουν στην Γ' Εθνική.

Όπως και να 'χει, θα πρέπει να υπάρξει λίγη υπομονή ακόμα, προτού μάθουν οι άνθρωποι του Άρη στη Γ.Σ. της ΕΠΟ τι ακριβώς ισχύει και αναλόγως να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν. Πάντως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και εύκολα, με το αλαλούμ να συνεχίζεται.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ