ΑΡΗΣ

Αισιόδοξος ο Κάλας για άνοδο του Άρη

Αισιόδοξος ο Κάλας για άνοδο του Άρη
Κάλας

Ο Αλεξ Κάλας στην παρουσία του στην προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο έδωσε νότα αισιοδοξίας για την εξασφάλιση της ανόδου στην Football League μετά την συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Στην παρουσία του στην προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο ο Άλεξ Κάλας έδωσε νότα αισιοδοξίας για την εξασφάλιση της ανόδου στην Football League μετά την συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος έδωσε το παρών στην χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, αμέσως μετά την άφιξή του από την Αθήνα όπου είχε συνάντηση την προηγουμένη, την Τετάρτη, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν αυτός που ανέλαβε να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του Άρη για την πορεία των συζητήσεων ώστε η ομάδα να καταφέρει να προβιβαστεί στην Football League, έστω και μέσω μπαράζ.

Ο Κάλας εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά αισιόδοξος για την προσπάθεια της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, τονίζοντας ότι: "Πήγαμε με τον αδερφό μου στην Αθήνα και από την πλευρά μας κάναμε ότι έπρεπε. Κατά 99% θα ανέβουμε αν τηρηθούν οι νόμοι που είναι υπέρ μας. Το 1% είναι αν δεν τηρηθούν οι νόμοι και γίνει κάποια παρανομία. Η συνάντηση με τον Υπουργό πήγε γενικά πολύ καλά, τα μηνύματα είναι θετικά".

Στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας την ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εικόνα της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Αυτό του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής εκτός έδρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. "Δεν θέλω να πω κάτι που θα σας στεναχωρήσει, αλλά το τελευταίο παιχνίδι ήταν ένα… χάλι. Το είδα με κάποιους φίλους μου που είχαν δει και παλαιότερα παιχνίδια και απορούσαν με την εικόνα αυτή…".

Μετά τον Κάλας τον λόγο πήρε ο αδερφός του και προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο 58χρονος τεχνικός τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι: "Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, αλλά θα περιμένουμε μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας, τότε θα έχουμε νέα. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου θα είστε όλοι εδώ…".

Κι όσο για την πορεία των συναντήσεων του Κάλας το βάρος έχει πέσει μετά από τη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή και την επικοινωνία με τον Σπύρο Καλογιάννη, να γίνει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, απουσιάζει εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Ζυρίχη για τις διεργασίες της FIFA. Θέληση των κίτρινων είναι να γίνει ραντεβού, το συντομότερο δυνατό και έχει ριχθεί το βάρος να πραγματοποιηθεί αυτό μέσα στο Σαββατοκύριακο, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Ξάνθη, τόπο καταγωγής και κατοικίας του Γκιρτζίκη.

Ο Κάλας αναμένεται να μεταφέρει το αίτημα για εφαρμογή της νομιμότητας με την διεξαγωγή μπαράζ ανόδου, εφόσον προκύψει θέμα κενών θέσεων στη Football League, κάτι που θεωρείται βέβαιο, ενώ θέλει και μια γνωριμία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ