ΑΡΗΣ

Ψυχογιός: "Ο διαιτητής έκανε λάθος"

Ψυχογιός: "Ο διαιτητής έκανε λάθος"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ψυχογιός τόνισε πως ήταν ακούσιο το χέρι του στη φάση που κέρδισε πέναλτι ο Ολυμπιακός ενώ χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του. Τι δήλωσαν Αγκάνθο, Πουλίδο, Κοέλιο και Νταμαρλής.

"Ηταν ακούσιο. Η μπάλα με βρήκε στο χέρι, αλλά το χέρι μου ήταν κολλημένο στο σώμα μου. Ηταν ακούσιο και θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε λάθος.

Θέλω να το δω στην τηλεόραση, αλλά αν δεν ήταν πέναλτι, τότε ήταν άδικη και η αποβολή μου γιατί κακώς πήρα την πρώτη κάρτα. Η δεύτερη ήταν σωστή", δήλωσε ο αμυντικός του Άρη, για να προσθέσει αναφορικά με το ματς:

"Ο βαθμός είναι πολύτιμος,. Δεν μας αφήνει πικρία γιατί μπορούσαμε να χάσουμε αλλά μπορούσαμε και να κερδίσουμε.

Ο Άρης ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, αυτό είναι φανερό. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε καλύτερη ψυχολογία κι αυτό μας βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο".

Αγκάνθο: "Βγαίνω στο γήπεδο μόνο για τη νίκη"

Ο Νταβίντ Αγκάνθο εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στον Άρη και στάθηκε στα καλά αποτελέσματα της ομάδας του κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

"Εγώ βγαίνω στο γήπεδο μόνο για να κερδίζω. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να προδικάσεις.

Μας είχαν καταδικασμένους για τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό όμως πήραμε θετικό αποτέλεσμα", τόνισε με δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη ο Ισπανός επιθετικός, σκόρερ του δεύτερου τέρματος των "κιτρίνων" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στο αν αισθάνεται ευχαριστημένος για την επιλογή του να έρθει στον Άρη, ο Αγκάνθο δήλωσε:

"Νιώθω χαρούμενος στον Άρη, είμαι καλά, οι συμπαίκτες μου είναι νεαροί σε ηλικία αλλά έχουν ποιότητα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Βέροια και θα δούμε τι θα κάνουμε".

Πουλίδο: "Σου μένει πικρία"

Ο συμπατριώτης του Ρούμπεν Πουλίδο δήλωσε: "Όταν προηγείσαι απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και μετά δέχεται γκολ τότε μένει μια πικρία. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία στην ομάδα, αυτά πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε μία επανεκκίνηση.

Υπάρχουν διαφορές με τα προηγούμενα παιχνίδια. Βλέπουμε κάποια πράγματα να μας πιάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Από το σημερινό παιχνίδι μπορούμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα τα οποία είναι σημαντικά και θα είναι σημαντικά μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι δεν υπάρχουν πιο βατά παιχνίδια. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί αποδώσαμε έτσι με αντιπάλους τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί δεν αποδώσαμε έτσι και στα άλλα παιχνίδια".

Κοέλιο: "Το 2-2 είναι άδικο"

Περί πικρίας για το τελικό αποτέλεσμα μίλησε και ο Πορτογάλος Νούνο Κοέλιο που υποστήριξε: "Μας αφήνει πικρία το τελικό αποτέλεσμα γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τα νίκη. Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουμε αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε.

Το 2-2 είναι άδικο. Προηγηθήκαμε δύο φορές, αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε στο τέλος. Μετά το 2-1 δεχτήκαμε ένα περίεργο γκολ, από μία κακιά στιγμή κι ενώ ήμασταν με δέκα παίκτες. Δουλεύουμε σκληρά και στα δύο ντέρμπι δείξαμε ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι".

Νταμαρλής: "Ήταν τυχερός ο Ολυμπιακός"

Ο αμυντικός μέσος του Άρη, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, τόνισε στην κάμερα της NOVA μετά την λήξη πως: "Ήταν ένα όμορφο συναίσθημα, πρώτο ντέρμπι στο Χαριλάου, με τόσο κόσμο. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να μπούμε δυνατά, δουλέψαμε όλη τη βδομάδα, βγάλαμε πάθος. Συνεχίζουμε, θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα".

Κι όσο για την φάση της ισοφάρισης του Ολυμπιακού στο 82΄ είπε: "Κάποια μαρκαρίσματα δεν πήγαν καλά, ήταν τυχερός ο Ολυμπιακός και κατάφερε να ισοφαρίσει", ενώ τέλος σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει σημείωσε: "Κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες τρεις βδομάδες, πάνω από όλα η ψυχολογία της ομάδας. Δουλεύουμε πολύ καλά και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ