ΑΡΗΣ

Αγκάνθο: "Δουλειά μου να πετυχαίνω γκολ"

Αγκάνθο: "Δουλειά μου να πετυχαίνω γκολ"
Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που με το γκολ του στο 74΄ έδωσε στον Άρη τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη.

Ο Ισπανός επιθετικός με το πλασέ του στο 74΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Άρη στην φετινή Super League.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ντεμπούτο. Είμαι αρκετά χαρούμενος με το γκολ αλλά σημασία έχει η ομάδα, που πιστεύω ότι έχει να δώσει περισσότερα πράγματα στους οπαδούς της. Αν δουλέψουμε σκληρά θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο», τόνισε αρχικά ο Αγκάνθο στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports.

Για το αν άρχισε ήδη να κάνει πράξη τη δήλωσή του ότι «ήρθε να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Άρη», είπε: «Ήρθα για να δουλέψω και η δουλειά μου να πετυχαίνω γκολ. Ελπίζω να πετύχω κι άλλα και σε συνεργασία με την ομάδα να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».

Κι όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε: «Είναι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, εξίσου ανταγωνιστικό θέλω να είμαι κι εγώ και να το αποδεικνύω στον αγωνιστικό χώρο».

Από την πλευρά του ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, δήλωσε: «Οπωσδήποτε όταν δεν χάνεις εκτός έδρας και με μία μεγάλη ομάδα είναι σημαντικό. Δεν ήμασταν καλοί, δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε ένα βαθμό.

Μετά το γκολ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα αλλά δεν παρατήσαμε σε κανένα σημείο το παιχνίδι και στην ευκαιρία που μας δόθηκε πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης», ενώ σε ερώτηση για την παρουσία του Αγκάνθο είπε: «Η παρουσία του κρίνεται θετική, το γκολ του δίνει ένα βαθμό, ας ελπίσουμε να πετύχει κι άλλα γκολ στη συνέχεια».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ