ΑΡΗΣ

Αγκάνθο: "Ο Άρης δεν πεθαίνει"

Αγκάνθο: "Ο Άρης δεν πεθαίνει"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μετά τα δύο γκολ του με τον Άρη στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΟΚ στο τελικό 2-2 να στείλει το δικό του μήνυμα για την συνέχεια.

Το δικό του μήνυμα για την συνέχεια φρόντισε να στείλει ο Νταβίντ Αγκάνθο μετά τα δύο γκολ του με τον Άρη στο ντέρμπι του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον ΠΑΟΚ στο τελικό 2-2.

Ο Ισπανός επιθετικός που ισοφάρισε δις για τον Άρη αφού αφιέρωσε τα δύο γκολ που σημείωσε στους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε πως: "Ο Άρης δεν πεθαίνει".

"Είναι δύο ιδιαίτερα γκολ. Και θέλω να τα αφιερώσω στους οπαδούς του Άρη που ήταν εκπληκτικοί. Το αξίζουν. Δεν τους έχουμε διασκεδάσει φέτος και τους τα αφιερώνω. Επίσης τα αφιερώνω στην οικογένειά μου και στην κοπέλα μου", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Αγκάνθο.

Για το παιχνίδι δήλωσε: "Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός γιατί στην πρώτη κιόλας ευκαιρία του κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Εμείς δείξαμε ψυχικά αποθέματα και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Ο Άρης δεν πεθαίνει. Είναι εδώ, είναι μεγάλος και συνεχίζει".

Για το γεγονός ότι σκόραρε δύο φορές είπε: "Πάντα διασκεδάζω να παίζω ποδόσφαιρο. Όταν έρχονται και δύο γκολ είναι πάντα καλύτερα. Ένιωθα άνετα, ανατρέψαμε δύο φορές το σκορ και με δύο δικά μου γκολ πήραμε το αποτέλεσμα".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του μέσα στην εβδομάδα επεσήμανε: "Είμαι χαρούμενος. Νιώθω άνετα στην ομάδα και στην πόλη, ο κόσμος με αγαπάει και το δείχνει. Είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ