ΑΡΗΣ

Αγγελούδης: "Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πέσουμε"

Αγγελούδης: "Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πέσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αγγελούδης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την δύσκολη χρονιά που είχε με τον Άρη.

Μιλώντας στην εφημερίδα το "GOAL" ο νεαρός παίκτης του Άρη Νίκος Αγγελούδης αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που είχε με τον Άρη και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Τόνισε ότι από την περιπέτεια την φετινή βγήκε πιο δυνατός και αφιερώνει την προσπάθεια της ομάδας στο κόσμο του Άρη.

Τι συναισθήματα σου αφήνει η φετινή σεζόν;

" Eίναι κάποια πράγματα που απλώς βιώνεις και δύσκολα μπορείς να τα περιγράψεις. Έγιναν τόσα πολλά. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη από την αρχή. Σας θυμίζω μόνο πως η προετοιμασία ξεκίνησε με 13 παίκτες, όλοι γνώριζαν πως μπαίναμε σε μια μεταβατική περίοδο υπήρχε το απαγορευτικό ως προς τις μεταγραφές από μία ηλικία και πάνω, ωστόσο επειδή η φανέλα του Άρη είναι βαριά ουδείς συμβιβάζεται με το μέτριο, κανείς δεν θέλει την ήττα.

Μοιραία ήρθε η πίεση, ήρθαν οι ευθύνες. Έγιναν πολλές αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα. Όποιος βίωσε αυτή τη χρονιά είναι βέβαιο πως βγήκε πιο δυνατός. Έτσι αισθάνομαι και εγώ".

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν;

" Υπάρχει μια μέρα στην οποία βιώσαμε όλοι την απόλυτη απόγνωση και ταυτόχρονα τη λύτρωση. Το ματς με τον Ατρόμητο ήταν κάτι άλλο. Στην αποβολή του Αγκάνθο χάσαμε το έδαφος από τα πόδια μας και το τέλος του αγώνα μας βρήκε και όλους να κλαίμε από χαρά. Εκείνη την ημέρα, εκείνο το παιχνίδι, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ".

Στη διάρκεια της σεζόν υπήρξε κάποια στιγμή που λύγισες, που σκέφτηκες ακόμη και να αποχωρήσεις από την ομάδα;

" Απογοήτευση και στεναχώρια ένιωσα σίγουρα γιατί εκτός από το ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά, δεν πήρα τις ευκαιρίες από τους πρώτους προπονητές οι οποίοι δεν με πίστεψαν. Δεν κρατάω καμία κακία, έτσι έκριναν, έτσι έπραξαν. Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να τους αποδείξω πως ίσως έκαναν λάθος. Έκανα την προσπάθεια μου και θα συνεχίσω. Έχω όνειρα, θέλω να καθιερωθώ στον Άρη, θέλω να παίξω στην Ευρώπη με τον Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ