ΑΡΗΣ

Αφήνει τον Καβενάγκι και πάει για άλλον φορ ο Άρης

Αφήνει τον Καβενάγκι και πάει για άλλον φορ ο Άρης
Καβενάγκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης δε θέλησε να περιμένει την απάντηση του Αργεντινού Φερνάντο Καβενάγκι και κινείται ήδη για άλλον ξένο επιθετικό όπως και για κεντρικό αμυντικό έχοντας για αντίπαλο τον χρόνο.

Μάχη με τον χρόνο δίνουν στον Άρη στην προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν τις δύο ακόμη κινήσεις που επιθυμεί ο Νίκος Αναστόπουλος. Της απόκτησης κεντρικού αμυντικού και επιθετικού με τον Φερνάντο Καβενάγκι να μην είναι πλέον στα υπόψη.

Ο Αργεντινός φορ βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ψηλά στη λίστα του "Αλενατόρε" για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των "κιτρινόμαυρων". Λίγο όμως η διαφορά στο οικονομικό και λίγο το ότι προέρχεται από τραυματισμό, καθώς τώρα επανήλθε μετά από εγχείρηση στους χιαστούς του, είχανε σαν αποτέλεσμα την απόσυρση του ενδιαφέροντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του Άρη τις τελευταίες μέρες είχανε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καβενάγκι και δύο ιταλικές ομάδες.

Και πιο συγκεκριμένα οι Μπάρι και Πεσκάρα. Πλέον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη κινούνται για άλλον επιθετικό, ενώ στην Αλκμήνης υποστηρίζουν πως αυτός δεν θα είναι ο Αργεντινός Φακούντο Πάρα. Ο πρώην Αργεντινός των Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης και μέχρι προ ημερών της Ατλέτικο Ραφαέλα.

Επίσης στον Άρη κινούνται πάντα για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού από τη στιγμή δεν έγινε πράξη ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Στάθης Ταυλαρίδης που παρέμεινε στον Παναθηναϊκό. Από την αγορά των ελεύθερων όμως ο τεχνικός του Άρη έχει ξεχωρίσει ξένο στόπερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στις προπονήσεις του Άρη επιστρέφει από σήμερα Τετάρτη (7/9) ο Πασχάλης Βουτσιάς. Ο 26χρονος μπακ εξασφάλισε άδεια από τον στρατό, καθώς το τελευταίο διήμερο βρέθηκε στη Θήβα όπου και παρουσιάστηκε στο κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ