ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρήνος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το χαμό του μικρού Ορέστη

Θρήνος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το χαμό του μικρού Ορέστη
Κομοτηνή γήπεδο γενική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε πένθος βυθίστηκε όλη η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς ο 13χρονος Ορέστης, αθλητής των ακαδημιών του, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Σε πένθος βυθίστηκε όλη η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του 13χρονου Ορέστη, αθλητή των ακαδημιών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Ορέστης Μούτσος πάλεψε με θάρρος και αξιοπρέπεια στην άνιση μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής και το βράδυ της Δευτέρας, στο «ΑΧΕΠΑ» όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες, άφησε την τελευταία του πνοή και "έφυγε" για τη γειτονιά των Αγγέλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Δεν τα κατάφερε ο Ορέστης μας... Έγινε Άγγελος! Πάλεψε σκληρά, ήταν μαχητής! Αυτό να θυμόμαστε όλοι και να τον έχουμε στην καρδιά μας!

Η οικογένεια του Απόλλωνα θρηνεί και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού μας ήρωα! Σήμερα ως ένδειξη πένθους δεν θα υπάρξει καμιά δραστηριότητα από κανένα τμήμα του Απόλλωνα! Η τελετή θα γίνει στις 17:30 στον Άγιο Νικόλαο στην Αρετσού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ