ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Stoiximan.gr Football League ο Απόλλων Καλαμαριάς

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΚΑΒΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Απόλλων Καλαμαριάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Καλαμαριάς εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan.gr Football League, αφού η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κατοχύρωσε υπέρ του με 3-0 το παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας. Ύστερα από μια διετία οι Πόντιοι ξανά στη 2η κατηγορία.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστές οι τρεις ομάδες που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζουν στη Super League. Ο Απόλλων Λάρισας εξασφάλισε την άνοδο από τον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής, η Παναχαϊκή από τον τρίτο και ο Εργοτέλης από τον τέταρτο. Εκκρεμούσε η ομάδα από τον πρώτο όμιλο και αυτή είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς!

Οι Πόντιοι περίμεναν την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Καρδίας, το οποίο δεν έγινε, λόγω επεισοδίου του προπονητή των Ποντίων, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με την αποστολή των φιλοξενούμενων. Τελικά η ομοσπονδία δικαίωσε την ομάδα της Καλαμαριάς, η οποία πήρε το τρίποντο στα χαρτιά, με αποτέλεσμα να αφήσει δεύτερη τη Δόξα Δράμας στη βαθμολογία.

Η απόφαση που πάρθηκε: "Υπόθεση: Μη τέλεση αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017, 7/5/2017.

Απόφαση: Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Απόλλων Καλαμαριάς. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΟ Καρδίας για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ Καρδίας:

α) ποινή απώλειας του αγώνα Γ' Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017 μεταξύ των σωματείων Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 7/5/2017, με αποτέλεσμα 0-3 εις βάρος του σωματείου ΑΟ Καρδίας,

β) ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου,

γ) ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και

δ) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς επιστρέφει στη Stoiximan.gr Football League ύστερα από δύο χρόνια, αφού σε αυτό το πρωτάθλημα μετείχαν και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ