ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλαϊτζίδης: "Θα καταθέσω με ονοματεπώνυμα για τα στημένα ματς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Έτοιμος να καταθέσει στην εισαγγελέα αυτά που κατήγγειλε για το στήσιμο των αναμετρήσεων στη Football League είναι ο ΔημήτρηςΚαλαϊτζίδης, τονίζοντας πως θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα.

Στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά τα όσα ανέφερε για στήσιμο παιχνιδιών στην Football League και αποκάλυψε πως θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα για όσους εμπλέκονται. Ο ίδιος κληθεί να καταθέσει την Παρασκευή (1/12) στην αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

"Με πλησίασε ένας άνθρωπος που ηγείται μιας ΠΑΕ, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να μου πει ότι αν δεν μπω σε ένα γκρουπ ομάδων που θα στήνονται κάποιοι αγώνες δεν θα μπορέσει η ομάδα να πετύχει την άνοδο. Του αρνήθηκα και του είπε ότι είναι στάση ζωής για μένα και ό,τι πέφτει στην αντίληψή μου θα το πολεμήσω. Αυτό μου είπε ότι θα είναι πολύ δύσκολο και του απάντησα ότι και την προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά με την αγωνιστική δυναμική που έχει η ομάδα τα ξεπεράσαμε", ανέφερε αρχικά ο Καλαϊτζίδης.

Για το αν αυτά τα παιχνίδια θα τα χρησιμοποιούσαν για το στοίχημα, απάντησε: "Θα τα χρησιμοποιούσαν μέσω του στοιχήματος και θα υπήρχαν συμφωνίες μεταξύ των ομάδων για να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα".

Για το αν γνωρίζει κάτι για φετινά ματς της Football League, ανέφερε: "Ο ίδιος μου είχε εξομολογηθεί ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά για να μπορεί η ομάδα να στέκεται στην κατηγορία. Για φέτος ξέρω περιστατικά, φαίνονται και θα πάω να καταθέσω στην κυρία εισαγγελέα. Θα ονοματίσω τον ποδοσφαιρικό παράγοντα. Ό,τι γνωρίσω θα τα καταθέσω. Για άλλες περιπτώσεις έχω δει και για άλλες είχα πληροφορίες από ποδοσφαιριστές των συγκεκριμένων ομάδων".

Για το ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση, σχολίασε: "Υπάρχουν τεχνικοί διευθυντής, πρόεδροι, ποδοσφαιριστές. Οι αγώνες δεν στήνονται μεταξύ προέδρων, γίνεται με ποδοσφαιριστές. Αυτός μου είπε ότι έχει τέσσερα-πέντε παιδιά που ελέγχει. Υπάρχουν συγκεκριμένα φετινά περιστατικά τα οποία και θα καταθέσω με ονοματεπώνυμα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ