ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιορτή το φιλικό με Ηρακλή

Γιορτή το φιλικό με Ηρακλή
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς θέσπισε γενική είσοδο πέντε ευρώ για το φιλικό της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να πανηγυρίσουν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να χειροκροτήσουν τους πρωταγωνιστές της νίκης επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, θέλει να δώσει η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς θεσπίζοντας γενική είσοδο, αξίας πέντε ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την καλύτερη ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και να χειροκροτήσουν την ομάδα, που πέτυχε τη νίκη της 1ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Ελλάδας 2014-15, έχουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα, τρεις ημέρες μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Με απόφαση της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων, καθορίστηκε στα 5 ευρώ η τιμή γενικής εισόδου στα εισιτήρια του φιλικού αγώνα της Κυριακής (28.09.2014, 16:30) με τον Ηρακλή, που θα γίνει στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 14:00 στο γήπεδο του Απόλλωνα. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, στους φιλικούς αγώνες δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, πλην εκείνα της κατηγορίας VIP.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο επί της οδού Χηλής (μετά το γήπεδο τένις) από τις 14:00. Οι "κυανόλευκοι" φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο από την Θύρα του γηπέδου του Απόλλωνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ