ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

"Θα απομείνει τίποτα όρθιο; Ντροπή και αίσχος"

"Θα απομείνει τίποτα όρθιο; Ντροπή και αίσχος"
Αναγέννηση Καρδίτσας INTIME SPORTS

Την αγανάκτησή της με αφορμή τη διαιτησία του Γιαννουλάκη εξέφρασε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την ήττα (2-1) από τη Λαμία. "Παρακολουθούμε άναυδοι τον κατήφορο. Θα απομείνει τίποτα όρθιο;" ανέφεραν.

Η Λαμία κέρδισε πέναλτι στο 89' του εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 90'+1' ο Σερτζίνιο, σημειώνοντας το 2-1 υπέρ της ομάδας του. Οι Θεσσαλοί πέρασαν στην αντεπίθεση λίγες ώρες μετά τη λήξη του ματς, εκτοξεύοντας βολές στον διαιτητή Γιαννουλάκη.

Συγκεκριμένα, επεσήμαναν πως "το χτύπημα της μπάλας στον γοφό του Ακασού βαφτίστηκε χέρι" (από αυτή τη φάση προήλθε το πέναλτι), ενώ "το χέρι του Λεάντρο της Λαμίας ακούσιο". Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν: " Ντροπή και αίσχος. Αυτές οι λέξεις έρχονται αυθόρμητα στο στόμα όλων όσοι είχαν την... ατυχία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Λαμία - Αναγέννηση που τελείωσε 2-1. Διότι αυτό που είδαν απο τις επιδόσεις του διαιτητή Γιαννουλάκη τους έδωσε καλά να καταλάβουν που ακριβώς βρίσκεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το χτύπημα της μπάλας στον... γοφό του Ακασού βαφτίζεται χέρι - πέναλτι στο 90' που κρίνει το μάτς. Το χέρι του Λεάντρο στην προσπάθεια του Μπλέντι βαφτίζεται... "ακούσιο". Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για την ώρα. Σώθηκαν άλλωστε τα λόγια... Παρακολουθούμε άναυδοι τον κατήφορο. Θα απομείνει τίποτα όρθιο;".

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ