ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε Γερμανούς το 30% της Αναγέννησης Καρδίτσας

Σε Γερμανούς το 30% της Αναγέννησης Καρδίτσας
Μίλερ

Ο μεγαλομέτοχος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος, συμφώνησε με τον Κλάους Μίλερ και του μεταβίβασε το 30% των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Γερμανός αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Σε νέα εποχή περνά η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Βασίλης Μπούρμπος, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μεταβίβασε το 30% των μετοχών στον Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος παράλληλα αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Μέχρι πρότινος είχε το μάνατζμεντ της θεσσαλικής ομάδας, τώρα πήρε και ένα σημαντικό ποσοστό, το οποίο δεν αποκλείεται να αυξηθεί έως τον Δεκέμβριο. Λίγο μετά την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση:

"Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ του κ. Βασίλη Μπούρμπου και εμού του ιδίου σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας σε ποσοστό 30%. Αναλαμβάνοντας εγώ ο ίδιος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. προαναγγέλλω την αλλαγή των συμμετεχόντων του νέου Δ.Σ. το οποίο θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα αφενός να ευχαριστήσω τον κ. Μπούρμπο για τη συνεργασία του κι αφετέρου να απευθύνω γενικό κάλεσμα συστράτευσης και συμπόρευσης προς όλους όσους αγαπούν την ομάδα. Από την προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να απέχει κανείς. Δεν περισσεύει κανείς. Μετά τιμής,Κλάους Μίλερ".

Ο Μίλερ επιχείρησε να εμπλακεί σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά τελικά η... μπίλια έκατσε στην ΑΣΑ. Η αρχή είχε γίνει με τον Ηρακλή, με τον οποίο οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. Ακολούθησαν Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά και Παναιγιάλειος.

Ο Γερμανός υπήρξε το 1995-1996 πρόεδρος στο Ανόβερο, το οποίο τότε υποβιβάστηκε από τη δεύτερη κατηγορία στην τρίτη. Υπήρξε σύμβουλος σε τρεις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αφρικής, αλλά και μάνατζερ παικτών. Έχει διασυνδέσεις με την αφρικανική Ήπειρο και εκτιμάται ότι από εκεί δεδομένα θα υπάρξει ενίσχυση στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ΑΣΑ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέλαβε τη 12η θέση, μαζεύοντας 39 βαθμούς σε 34 παιχνίδια.

ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΑΖΑΚΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα πορευτεί με προπονητή τον Γιώργο Βαζάκα. Ο 56χρονος προπονητής έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των Θεσσαλών και την Παρασκευή (21/7) θα έχει συνάντηση μαζί της. Ο Γρεβενιώτης συνεργάστηκε με τους Θεσσαλούς και στο παρελθόν, τη σεζόν 1997-1998.

Photo credits: karditsasportiva.gr

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ