ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Μάγγος νέος προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας

Ο Μάγγος νέος προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας
Μάγγος

Ο Γιάννης Μάγγος θα είναι ο νέος προπονητής της Αναγέννησης. Επισημοποιήθηκε η συμφωνία μετά τη συζήτηση που υπήρξε με τον πρόεδρο της ομάδας και υπεύθυνο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, Βασίλη Μπούρμπο.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής που ήταν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας την περίοδο 2007-08, επιστρέφει στο "σπίτι" του και θα ηγηθεί της νέας δύσκολης προσπάθειας στο αγωνιστικό τμήμα με διευρυμένες αρμοδιότητες και εποπτεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο Μάγγος είναι γεννημένος στις 26/7/1982 και έχει δουλέψει στον ΑΟ Καρδίτσας το 2013-2014, αλλά και πέρυσι στον Δωτιέα Αγυιάς, στη Γ' Εθνική. Τo τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον πρώτο προπονητή της Αναγέννησης αποτελείται απο τους εξής:

Βοηθός προπονητή: Αντώνης Καραγιάννης

Γυμναστής: Γιώργος Μιλήγκας

Γυμναστής τερματοφυλάκων: Μάκης Μπουντόλος.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε: "Καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της Αναγέννησης τόσο τον Γιάννη Μάγγο όσο και τους νέους συνεργάτες του, ευχόμαστε υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους και διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας να τους στηρίξουμε με την γνωστή φιλοσοφία που διακρίνει την ομάδα μας και την κατέστησε ξεχωριστή στο πανελλήνιο".

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ