ΑΙΓΑΛΕΩ

"Βόμβα" με Βαγγέλη Μάντζιο το Αιγάλεω!

"Βόμβα" με Βαγγέλη Μάντζιο το Αιγάλεω!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Αιγάλεω, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ' τον Λεβαδειακό το περασμένο καλοκαίρι.

Ένα απ' τα "μπαμ" της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε το Αιγάλεω, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου. O Έλληνας επιθετικός, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ' τον Λεβαδειακό το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε σε συμφωνία με το "Σίτι" για συμβόλαιο έξι μηνών.

Το Αιγάλεω αγωνίζεται στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής και ύστερα από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στη 2η θέση με 19 βαθμούς, δύο λιγότερους απ' τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο. Ύστερα απ' τη συγκεκριμένη κίνηση είναι λογικό το "Σίτι" να αυξάνει τις πιθανότητες ανόδου στη Football League.

O Μάντζιος αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στο Λεβαδειακό, με τον οποίο σημείωσε 36 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ σε 109 συμμετοχές. Κατά το παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Αϊντράχτ Φρανκφούρτης, Ανόρθωσης, Μαρίτιμο, ΟΦΗ, Μπακού και Ατρομήτου. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 97 τέρματα και 18 ασίστ σε 349 αγώνες.

Η ανακοίνωση:

"Είναι γεγονός! Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΟ Αιγάλεω. Μετά από πολύωρες προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Τσιαμπουρή, η ενσωμάτωσή του στο σύλλογο οριστικοποιήθηκε. Καλώς ήρθες, Βαγγέλη"!

TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ