ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο 38χρονος Παπουτσής συνεχίζει στο Αιγάλεω

Ο 38χρονος Παπουτσής συνεχίζει στο Αιγάλεω
Παπουτσής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Παπουτσής, μέλος του Αιγάλεω που έπαιξε στην Ευρώπη, συνεχίζει στο Σίτι! Σε ηλικία 38 ετών, ο Αθηναίος μπακ ανανέωσε τη συνεργασία του και θα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική της νέας σεζόν.

Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που το... λέει η καρδιά τους και συνεχίζουν το ποδόσφαιρο, παρότι τα χρόνια περνούν. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Παπουτσής, ο οποίος έφτασε τα 38 και συνεχίζει στην ομάδα με την οποία έκανε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, το Αιγάλεω.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, μέλος εκείνης της ομάδας που βγήκε στην Ευρώπη, ανανέωσε τη συνεργασία του με το Σίυι και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. Τη σεζόν 2002-2003 ο Παπουτσής έπαιξε στα παιχνίδια απέναντι σε Φούλαμ, το 2003-2004 με Κόπερ και το 2004-2005 με Βιγιαρεάλ, Λάτσιο, Μίντλεσμπρο και Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Ο Παπουτσής έχει παίξει ακόμα σε Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Παναιγιάλειο και Μανδραϊκό. Η αθηναϊκή ομάδα ανακοίνωσε τα εξής: "Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Παπουτσή. Η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να διατηρήσει στο σύλλογο πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

Άλλωστε, ο Παπουτσής αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή - σύμβολο για το σωματείο με δεδομένο ότι ανήκει στη ‘χρυσή γενιά’ που αγωνίστηκε σε επίπεδο Ευρώπης ενώ και στις δύσκολες στιγμές στάθηκε στο πλάι της ομάδας συμβάλλοντας τα μέγιστα στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων και το Κυπέλλου ΕΠΣΑ αλλά και στην επιστροφή του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες. Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ