ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Νέος τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα ο Στεφάνοβιτς

Νέος τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα ο Στεφάνοβιτς
Στεφάνοβιτς INTIME SPORTS

Ο διάδοχος του Παναγιώτη Διλμπέρη στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα είναι ο Γκόραν Στεφάνοβιτς. Ξανά στην Ελλάδα ο Σέρβος προπονητής, μετά το πέρασμά του το 2013 από τη Βέροια.

Μεταξύ των Αλέκου Βοσνιάδη και Γκόραν Στεφάνοβιτς ήταν η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα για τη θέση του προπονητή. Από τη στιγμή που ο πρώτος συμφώνησε με την Κέρκυρα, οι επιτελείς της ομάδας του Ευόσμου κίνησαν τις διαδικασίες να προσλάβουν τον Σέρβο.

Αυτός αντικαθιστά τον Παναγιώτη Διλμπέρη και πιάνει άμεσα δουλειά για να επαναφέρει την ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: " Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι νέος προπονητής είναι ο κ. Γκόραν Στεφάνοβιτς. Ο 48χρονος τεχνικός (27/11/1966) πραγματοποίησε σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής, κυρίως αγωνιζόμενος στην Παρτιζάν (1983-1991), στην Οσασούνα (1991-1993) και στην Σετούμπαλ (1994-1996).

Επίσης, αγωνίστηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βέροιας (1997-1999) και του Πανελευσινιακού (1999). Ως προπονητής οι σημαντικότεροι σταθμοί της καριέρας του κυρίου Στεφάνοβιτς είναι η Ζελέζνικ (2001-2002), η Παρτιζάν (2007-2010), η εθνική ομάδα Σερβίας και Μαυροβουνίου (2003-2006) και η εθνική ομάδα της Γκάνας (2011-2012). Επίσης, το 2013 βρέθηκε στον πάγκο της Βέροιας".

Νέος τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα ο Στεφάνοβιτς

Στεφάνοβιτς: "Προτιμώ τα έργα από τα λόγια"

Την πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα παραχώρησε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, λέγοντας: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος που αναλαμβάνω τον Αγροτικό Αστέρα. Πριν μιλήσω με τον πρόεδρο (τον κ. Θεοδωρίδη) γνώριζα ήδη ότι πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που έχει την οργάνωση και τη φιλοδοξία για να προοδεύσει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Αφού ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με τον κ. Θεοδωρίδη ήμουν σίγουρος ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλω να δουλέψω, γιατί είναι ένα πρότζεκτ σε εξέλιξη και οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο κ. Θεοδωρίδης με εντυπωσίασε με το πάθος του για την ομάδα και με την αποφασιστικότητα του να την πάει ψηλότερα.

Η εμπειρία είναι σημαντική στη δουλειά μου και κυρίως το γεγονός ότι έχω εργαστεί σε αυτή τη χώρα στο παρελθόν. Η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή, αλλά την έχω μελετήσει και πιστεύω ότι έχει την ποιότητα για να εξελιχθεί και να γίνει πιο δυνατή. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα είναι νωρίς στη σεζόν και υπάρχουν πολλοί αγώνες και πολλοί βαθμοί τους οποίους μπορούμε να διεκδικήσουμε δίνοντας μάχες. Προτιμώ τα έργα από τα λόγια και πριν υποσχεθώ οτιδήποτε στους φιλάθλους μας πρέπει να μάθω περισσότερα για τη νέα μου ομάδα. Το σίγουρο είναι οι ποδοσφαιριστές μου θα έχουν την απόλυτη υποστήριξη μου».

Ο Αγροτικός Αστέρας ύστερα από εννέα αγώνες στη Football League είναι στην 16η θέση, με εννέα βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι του είναι την Κυριακή (29/11, 15.00) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ