ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ανησυχία στον Αγροτικό Αστέρα για Σταθόπουλο

Ανησυχία στον Αγροτικό Αστέρα για Σταθόπουλο
Αγροτικός Αστέρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έντονη ανησυχία επικρατεί στον Αγροτικό Αστέρα για τον ορισμό του διαιτητή Παναγιώτη Σταθόπουλου από την Ένωση Ηλείας στο εναρκτήριο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής της Football League με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα.

Ο ορισμός του διαιτητή Παναγιώτη Σταθόπουλου από την Ένωση Ηλείας στο αυριανό εναρκτήριο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής της Football League με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα (6/5, 18:00)προκάλεσε έντονη ανησυχία στις τάξεις του Αγροτικού Αστέρα. Με 17 η αποστολή λόγω τραυματιών και του στρατευμένου Καραντασιάδη.

Συγκεκριμένα το νομικό τμήμα των «σταχυοφόρων» ήδη βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες ζητώντας την αντικατάσταση του εν λόγο διαιτητή γιατί όπως υποστηρίζει είναι συντοπίτης της οικογένειας Δημόπουλου, η οποία διοικεί τον Πανελευσινιακό.

Στον Αγροτικό Αστέρα υποστηρίζουν ότι είναι ατυχής η εν λόγο επιλογή διαιτητή και ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία σκιά πάνω από όποιο αποτέλεσμα διαμορφωθεί στην αυριανή αναμέτρηση. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή έγινε παραμονή του παιχνιδιού.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι «σταχυοφόροι» ολοκλήρωσαν το πρωί την προετοιμασία τους και αναχώρησαν με 17 ποδοσφαιριστές λόγω των αρκετών απουσιών τους. Αυτοίπουπαρέμειναν υποχρεωτικάστον Εύοσμοήταν οι τραυματίες Τσεμπερίδης, Θεοδωρίδης και Σιαμπάνης, όπως επίσης και ο Άγγελος Καραντασιάδης, ο οποίος εκτίει τη στρατιωτική του θητεία.

Η 17μελής αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βοσνιάδης, Γιακουμής, Καραμπάς, Σκλιοπίδης, Βαφέας, Καπίας, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Έππας,Καθάριος, Μπιτάνγκ, Συμελίδης, Βελλίνης, Τοπούζης, Διαμαντόπουλος.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ