ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αγροτικός Αστέρας: "Ανίκανος και ανεπαρκής ο Στολτίδης"

Αγροτικός Αστέρας: "Ανίκανος και ανεπαρκής ο Στολτίδης"

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση και απάντησε σε όσα της καταλόγισε ο Ιεροκλής Στολτίδης, ο οποίος είχε πει ότι απολύθηκε επειδή δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας απάντησε στον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την απόλυσή του πως απομακρύνθηκε επειδή δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου. Μεταξύ άλλων, ο "Ιέρο" χαρακτηρίζεται ως ανίκανος και ανεπαρκής και ότι δεν μπορούσε να υπηρετήσει το όραμα και τις απαιτήσεις της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, παρακολουθώντας τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, μετά τις απολύσεις στελεχών του αγωνιστικού τμήματος, αισθάνεται την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Όντας μία από τις λίγες ομάδες της FOOTBALL LEAGUE που αποπνέει οικονομική υγεία, οραματίζεται ένα ποδοσφαιρικό μέλλον στην ανώτερη τη τάξει κατηγορία. Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του. Ο Αγροτικός Αστέρας και όλος ο Εύοσμος, άρχισε να πιστεύει, ότι από το 1932,το όνειρο μπορεί επιτέλους να γίνει πραγματικότητα. Σε αυτή την πορεία αναβάθμισης και καταξίωσης, οδηγός είναι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Ηλίας Θεοδωρίδης. Με γνώμονα αυτόν τον σχεδιασμό, δίνονται κατά διαστήματα ευκαιρίες, σε στελέχη με σκοπό την υλοποίηση του μεγάλου και ιστορικού στόχου της ανόδου.

Κάποιοι από τους μέχρι χθες, στενούς συνεργάτες της ΠΑΕ, βρήκαν το απόλυτο άλλοθι για να καλύψουν την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους, στις απαιτήσεις και τους στόχους της ΠΑΕ και με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσουν την απόλυσή τους. Ποιό είναι αυτό το άλλοθι; Ένα παιδί 21 χρονών, νυν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Προξενεί αλγεινή εντύπωση ο ξαφνικός «έρωτας» του πρώην τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ (και των συνεργατών του) με τα ΜΜΕ (Αθηνών και Θεσσαλονίκης). Είναι η πρώτη, μακράς διαρκείας, συνέντευξη σε αθλητικό Ραδιόφωνο, δυστυχώς γι’ αυτόν μετά την απόλυσή του. Ο άνθρωπος που δεν μίλησε ποτέ δημόσια για το όραμα και το σχεδιασμό του Αγροτικού Αστέρα, μιλάει τώρα για το μεγάλο άλλοθι του. Τον αφήνουμε στην κρίση, του κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.

Για το τέλος, ως Ανώνυμη Εταιρεία, θα θέλαμε να απευθύνουμε μία ερώτηση σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος που επενδύει και κοπιάζει έμπρακτα για τον μεγάλο στόχο του Αγροτικού Αστέρα, να απολύει έτσι ξαφνικά υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας; Η απάντηση είναι προφανής. Στον Αγροτικό Αστέρα που μεγαλώνει καθημερινά τα λάθη συγχωρούνται. Αντιθέτως η ανικανότητα, τα άλλοθι, τα προσωπικά συμφέροντα και οτιδήποτε εναντιώνεται στον μεγάλο στόχο της ανόδου, αυτοδικαίως τιμωρείται.

Για την ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ηλίας Θεοδωρίδης"

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ