ΑΕΛ

Ζόρζε Κόστα για ΑΕΛ

AEL Limassol's coach Jorge Paulo Costa Almeida watches the game  during their Europa League group C soccer match with Fenerbahce at Sukru Saracoglu Stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Nov. 8, 2012. (AP Photo)
Ζόρζε Κόστα AP

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του Πορτογάλου, Ζόρζε Κόστα.

Πολλοί προπονητές έχουν προταθεί στην ΑΕΛ. Ο Σάκης Τσιώλης αποχώρησε και στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (24/3) ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε: " Στην ΑΕΛ θα έρθει μεγάλος προπονητής. Και επειδή υπάρχουν 1-2 ονόματα όταν μιλάμε για μεγάλο Έλληνα προπονητή, ο προπονητής που θα έρθει θα είναι ξένος"

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ένας τεχνικός που έχει προταθεί και εξετάζεται είναι ο Πορτογάλος Ζόρζε Κόστα. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός με τη σπουδαία καριέρα στην Πόρτο και στην Εθνική Πορτογαλίας δούλευε μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο στην Εθνική Γκαμπόν.

Ο 45χρονος, ο οποίος εκτός από την Πόρτο έπαιξε και σε Πεναφιέλ, Μαρίτιμο, Τσάρλτον και Σταντάρ Λιέγης, έχει δουλέψει ως προπονητής σε Μπράγκα, Ολιανένσε, Ακαντέμικα, CFR Cluj, ΑΕ Λεμεσού, Ανόρθωση, Πάσος Φερέιρα και Ανόρθωση.

Στην ΑΕΛ θέλουν άμεσα να κλείσουν το θέμα του διαδόχου του Σάκη Τσιώλη, ώστε να μπει άμεσα στο κλίμα και να έχει το χρόνο να δουλέψει το καλοκαίρι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ