ΑΕΛ

Υπέγραψε ο Γκουλουζάντε στην ΑΕΛ

Υπέγραψε ο Γκουλουζάντε στην ΑΕΛ

Ο 24χρονος μέσος από το Αζερμπαϊτζάν, Αμίτ Γκουλουζάντε, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ΑΕΛ. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση των "βυσσινί".

Παίκτης της ΑΕΛ με κάθε επισημότητα είναι ο Αμίτ Γκουλουζάντε. Ο Αζέρος μέσος βρισκόταν την τελευταία εβδομάδα στη Λάρισα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους "βυσσινί", οι οποίοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 2,5 ετών με τον Αζέρο διεθνή μέσο, Αμίτ Γκουλουζάντε.

Ο Γκουλουζάντε είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1992 στο Μπακού και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 2009 από τη Νέφτσι. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην τουρκική Ερσίγεσπορ, στη Ραβάν Μπακού, στην Καμπάλα, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον Ντοντό, στην πορτογαλική Ατλέτικο Κλουμπ, ενώ από το καλοκαίρι του 2015 ανήκε στην Σουμγκάιτ, με την οποία κατέγραψε φέτος 13 συμμετοχές, σημειώνοντας 1 γκολ.

Από το 2007 έχει αγωνισθεί σε όλες τις ηλικιακές εθνικές ομάδες του Αζερμπαϊτζάν, ενώ έχει και 3 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών της πατρίδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τον Αζέρο μέσο Γκουλουζάντε έφερε η ΑΕΛ
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ